Witold Kepinski - 08 maart 2023

Rubrik introduceert nieuw partnerprogramma

Rubrik introduceert nieuw partnerprogramma image

Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, lanceert het nieuwe Rubrik Transform-partnerprogramma. Met het nieuwe partnerprogramma stelt Rubrik partners in staat om betrouwbare datasecurity-adviseurs te worden, en zo de cyberweerbaarheid en het herstelvermogen van hun klanten te verbeteren. Rubrik Transform maakt gebruik van een puntensysteem en op maat gemaakt beloningsplan om de best presterende partners te belonen, en hen te voorzien van belangrijke middelen om te winnen in de aanhoudende strijd tegen moderne cyberdreigingen.  

Volgens het Rubrik Zero Labs State of Data Security rapport is slechts vijf procent van de organisaties in staat om binnen een uur na het ontdekken van een cyberaanval de bedrijfscontinuïteit te herstellen. Hoewel er eenvoudige manieren zijn om snel herstelplannen te testen en databedreigingen te onderzoeken, wordt hiermee duidelijk dat organisaties vandaag de dag een complete cyberweerbaarheidsstrategie nodig hebben.  

Digitale weerbaarheid
"De meest strategische partners van Rubrik zijn gericht op het aanpakken van de meest urgente cybersecuritysrisico's waarmee organisaties worden geconfronteerd. De oplossingen die zij bieden, met de technologie van Rubrik, stellen klanten in staat weerbaarheid op te bouwen. Zo wordt snel herstel na cyberincidenten mogelijk", zegt Ghazal Asif (foto), Vice President of Global Partners and Alliances bij Rubrik. "Ons belang om samen te werken met ons partnerecosysteem is nog nooit zo sterk geweest. Met het Rubrik Transform-partnerprogramma bieden we onze partners mogelijkheden om hun verdienpotentieel en aanbod uit te breiden. Samen streven we ernaar om zakelijke weerbaarheid mogelijk te maken voor organisaties over de hele wereld." 

Het Rubrik Transform-partnerprogramma maakt gebruik van een puntensysteem. Partners kunnen punten verzamelen op basis van specifieke activiteiten die in het programma worden beschreven. Hiermee kunnen zij niveaus ontgrendelen, waarbij de hoogste niveaus strategische, financiële voordelen van Rubrik opleveren, ongeacht type of omvang van de partner. Partners kunnen hun score sneller verbeteren door activiteiten te voltooien die Rubrik’s waarde en voortdurende inzet voor datasecurity benadrukken. Met de nieuwe structuur kunnen partners de volgende niveaus en bijbehorende voordelen bereiken:

Authorized partner: Dit partnerschap geeft recht op kortingsvoordelen voor het vinden en aansturen van mogelijkheden voor eindgebruikers die via het partnerportaal zijn geregistreerd. Geautoriseerde partners ontvangen elk kwartaal verkoopbonussen voor het vinden van nieuwe mogelijkheden. 

Elite Partner: Zodra een partner een minimumaantal punten heeft verzameld door aan te tonen dat de kwalificerende activiteiten zijn voltooid, wordt de Elite Partner-status ontgrendeld. Naast de kortingsvoordelen en verkoopbonussen waar Authorized Partners van profiteren, komen Elite Partners in aanmerking voor extra financiële voordelen als beloning voor het binnenhalen van nieuwe klanten bij Rubrik. 

Elite+ Partner: Elite Partners met een hoog boekingsvolume in de afgelopen twaalf maanden komen in aanmerking voor op maat gemaakte beloningen en investeringen in bedrijfsontwikkeling. Hieronder vallen ontwikkelingsfondsen voor marketing en toegewijde middelen van Rubrik door het invullen van een investeringsplan met hun regionale team voor kanaalontwikkeling. 

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!