Witold Kepinski - 10 maart 2023

Pax8 en Adobe bieden samen aan MSP digitale toepassingen

Pax8 en Adobe bieden samen aan MSP digitale toepassingen image

"Dit is een enorm belangrijk moment voor Pax8 in de EMEA-regio", zegt Harald Nuij (foto), Chief Executive Officer van Pax8 EMEA. “Adobe's oplossingen zijn de beste ter wereld voor het stimuleren van creativiteit en het stimuleren van merkidentiteit. De baanbrekende innovaties van Adobe zullen echt diversifiëren wat onze Managed Service Providers (MSP's) hun klanten kunnen bieden, waardoor ze concurrerender worden en nieuwe markten kunnen aanboren."

Nu Deloitte voorspelt dat de wereldwijde creatieve economie tegen 2030 met 40% zal groeien, kunnen de partners van Pax8 nu hun klanten verbinden met toonaangevende oplossingen die projecten nieuw leven inblazen en tegelijkertijd de complexiteit vereenvoudigen.

"Bij Adobe zijn we verheugd om ons bedrijf met Pax8 naar een nieuw niveau te tillen en de cloudkracht en mogelijkheden van Pax8's marktplaats naar onze partners en klanten in Europa te brengen", zegt Brian Green, Vice President GTM & Sales, EMEA bij Adobe. "Pax8 zal een belangrijke rol spelen in het kanaalecosysteem van Adobe en geavanceerde technologieën bieden waarmee MSP's eenvoudig Adobe-producten en -oplossingen kunnen kopen, verkopen en beheren."

MSP's in Europa kunnen nu twee Adobe-oplossingen kopen via Pax8's cloud-marktplaats van wereldklasse: Adobe Creative Cloud, dat 's werelds beste creatieve apps en services levert in één enkel, veilig, geïntegreerd platform en Adobe Document Cloud, dat complete, betrouwbare en geautomatiseerde workflows voor digitale documenten en handtekeningen die de bedrijfsproductiviteit stimuleren.

Een van Pax8's partners in Letland sprak onlangs over de voordelen van het aanbieden van beide oplossingen aan hun klanten . "Adobe's productsuite, gecombineerd met de gebruiksvriendelijke marktplaats van Pax8, heeft echt nieuwe deuren geopend voor ons als MSP", zegt M?rti?š Jurj?ns, Country Manager bij Primand SIA in Letland. "Met zo veel van onze eindgebruikers die controle willen over hun merkidentiteit en zorgen voor soepelere workflows, was het volkomen logisch om beide producten via het platform aan te bieden en de resultaten worden getoond in onze groei."

Naast het unieke productaanbod kunnen partners ook profiteren van Pax8's interne Adobe-expertise om de resultaten voor hun bedrijf en hun eindgebruikers te maximaliseren, aldus Nuij.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Dutch IT Awards Nomineer Nu liggend nieuwsbrief

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!