Floris Hulshoff Pol - 16 maart 2023

Westcon-Comstor breidt samenwerking met Juniper Networks verder uit

Westcon-Comstor breidt samenwerking met Juniper Networks verder uit image

Westcon-Comstor, de wereldwijde technologieleverancier en gespecialiseerde distributeur, kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerkingsovereenkomst met Juniper Networks, een speler in veilige, AI-gestuurde netwerken.

Door deze uitbreiding wordt het partnerschap uitgebreid naar de Benelux, Italië, Malta, Griekenland en Cyprus, waardoor klanten in deze landen Juniper's volledige portfolio van oplossingen en diensten kunnen kopen via de distributeur. Dit bouwt voort op bestaande overeenkomsten in DACH, Iberia en Sub-Sahara Afrika.

Juniper heeft een langdurige reputatie als constante innovator op het gebied van netwerken en staat bekend om zijn toewijding om verbindingen tot stand te brengen en verandering op wereldschaal mogelijk te maken. Juniper ontwikkelt en levert marktleidende oplossingen die de standaard zetten voor zakelijk contact, samenwerking en communicatie.

Tegenwoordig ondersteunt Juniper de 20 grootste cloudproviders ter wereld, evenals enkele van 's werelds grootste banken, technologiebedrijven, retailers en meer.

Westcon-Comstor is een strategische distributiepartner voor Juniper Networks en biedt een portfolio van diensten met toegevoegde waarde en technologische inzichten, met branche- en kanaalexpertise op wereldwijde en lokale schaal. Deze services worden mogelijk gemaakt door het 'Juniper Expert Team', een toegewijde groep interne Juniper-specialisten die volledig gericht en gecertificeerd zijn om partners te ondersteunen bij Juniper-implementaties, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Bij de aankondiging zei René Klein, Senior Vice President, Westcon Europe: “Juniper Networks heeft een aantal van de meest baanbrekende innovaties op het gebied van netwerktechnologie ontwikkeld, wat getuigt van zijn reputatie als innovator en leider in de markt. Deze uitbreiding zal dit vertrouwde partnerschap naar nieuwe hoogten brengen, aangezien we onze kenmerkende diensten met toegevoegde waarde leveren om Juniper te ondersteunen en het succes van partners in deze nieuwe regio's te stimuleren.”

Marianne Nickenig, VP Networking & Infrastructure Westcon EMEA en Revenue Operations Westcon Europe, zei over de aankondiging: “Deze uitbreiding is een schitterende mijlpaal voor onze relatie met Juniper. We hebben de afgelopen jaren intensief gewerkt om onze relatie te laten groeien - en nu is het een van onze snelst groeiende segmenten. Onze bedrijven zijn zeer relevant voor elkaar, aangezien Juniper's oplossingen van wereldklasse ons voorzien van de technologieën waar veel vraag naar is bij onze partners. We zijn verheugd om op deze aanvullende gebieden samen te blijven werken en we kijken uit naar de geweldige kansen die deze uitbreiding zal bieden.”

Bert Zeleken, Director Partner Sales, Juniper Networks, zei: “Westcon's lokale expertise en diensten met toegevoegde waarde creëerden een overtuigende reden om ons partnerschap verder uit te breiden naar EMEA. Samen kunnen we voldoen aan de grote marktbehoefte aan netwerktechnologieën en bedrijven in deze landen helpen hun organisaties te transformeren en concurrerend te blijven. We kijken ernaar uit om te zien wat we samen gaan bereiken met deze uitbreiding.”

Justin Scopaz, Vice President, Worldwide Distribution bij Juniper Networks, zei: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Westcon uit te breiden om impactvolle klantervaringen te bieden in meer regio's in EMEA. Het leveren van hoogwaardige oplossingen is wat we doen, en door onze uitgebreide samenwerking met Westcon kunnen we nog meer klanten in staat stellen te concurreren door winnende innovatie in hun netwerken te brengen.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!