Floris Hulshoff Pol - 02 september 2022

HP lanceert nieuwe producten voor hybride werknemers

HP lanceert nieuwe producten voor hybride werknemers image

Nu bijna de helft van de werknemers in 2023 flexibel is in de plek waar ze werken, is het van cruciaal belang dat men over de juiste technologie beschikt om persoonlijke connecties te maken en zinvolle bijdragen te leveren, ongeacht waar ze hun werk doen. HP blijft zich inzetten om de juiste tools te bieden voor de ultieme werkervaring. Nieuwe pc's zijn onder meer de HP Dragonfly Folio G3 - de hybride convertible pc voor zakelijk gebruik, en de HP 34" All-in-One Desktop PC - die gebruikers een studio-waardige ervaring biedt met ondersteuning voor dual video streams en camera switching. Het nieuwe HP Z32k G3 4K USB-C Display biedt een ongekend niveau van detail, en de nieuwe HP 965 4K Streaming Webcam levert kristalheldere video.

HP Dragonfly Folio G3

HP meldt premium ervaringen leveren in het Dragonfly-portfolio. De HP Dragonfly Folio G3 combineert de productiviteit van een laptop met het gemak van een tablet in één apparaat, zodat de gebruiker altijd en overal productief kan werken.

De HP Dragonfly Folio G3 maakt brainstormen een persoonlijke ervaring door intelligente inkt van de HP Dragonfly Folio Pen. De pen wordt magnetisch bevestigd aan het apparaat, is voorzien van drie programmeerbare knoppen en kan draadloos worden opgeladen tot 100% in 30 minuten. Gebruikers kunnen nog creatiever te werk gaan door hun pen op het display van de HP Dragonfly Folio te gebruiken om op een secundair aangesloten display te inkten met HP Indirect Inking.

De HP Dragonfly Folio G3 is uitgebreid met HP Presence en biedt samenwerkingsfuncties voor productievere en boeiende videoconferencingervaringen.

De 8MP camera zorgt ervoor dat gebruikers op een natuurlijke manier op het scherm verschijnen en dankzij het gezichtsveld van 100 graden kan een andere teamgenoot, die in dezelfde ruimte aanwezig is, eenvoudig op het scherm meedoen tijdens een samenwerking. Wanneer gebruikers willen staan of rondlopen, houdt HP Auto Frame ze in beeld. HP Dynamic Voice Leveling past het stemvolume automatisch aan om het consistent te houden, ongeacht of gebruikers zich dicht of ver van de microfoon bevinden. Als gebruikers op afstand werken, hoeven ze zich minder zorgen te maken over achtergrondgeluiden met AI-gebaseerde ruisonderdrukking die uitgaande en inkomende geluiden filtert. Voor extra veiligheid stelt de HP Privacy Camera gebruikers in staat om de webcam uit te schakelen met een druk op de knop. De HP Dragonfly Folio G3 is gemaakt van gerecycled magnesium, aluminium en ocean bound plastic.

HP 34" All-in-One Desktop PC

75% van de eindgebruikers is van mening dat videokwaliteit belangrijk is voor het succes van hun werk. De nieuwe HP 34" All-in-One Desktop PC combineert krachtige, gebruiksvriendelijke technologie met een indrukwekkend ontwerp en creëert een studio-waardige ervaring met ondersteuning voor dubbele videostreams en camera-switching, zodat gebruikers zichzelf en hun werk tegelijkertijd kunnen laten zien.

Met de HP 34" All-in-One Desktop PC kunnen gebruikers de afneembare, magnetische 16MP (4MP Binned) camera naar verschillende posities op de schermrand verplaatsen om het beste beeldveld te vinden. De camera met hoge resolutie zal samen met nieuwe software, HP Keystone Correction, het beeld van de camerafeed automatisch bijsnijden en platleggen, zodat een haarscherp digitaal beeld van pagina's of een whiteboard ontstaat dat realtime kan worden gedeeld. Met de HP Be Right Back-functie kunnen gebruikers hun videofeed veranderen in een stilstaand beeld.

De HP 34" All-in-One Desktop PC heeft een 34-inch diagonaal 5K beeldscherm met 21:9 aspect. Gebruikers kunnen dieper beeld en levendige kleuren ervaren met een 5K WUHD (5120x2160) beeldscherm en de blootstelling aan blauwe lichtgolven verminderen met het TÜV-gecertificeerde HP Eye Ease low blue light paneel. De pc heeft Intel vPro® met 12e generatie Intel® processors en NVIDIA® GeForce RTX™ graphics. De pc groeit met de gebruiker mee met uitbreidbare opslag en geheugen tot 128 GB DDR5.

HP Z32k G3 4K USB-C Display

De HP Z32k G3 4K USB-C Display is 's werelds eerste IPS Black display met Thunderbolt™ 4-technologie. Creatievelingen willen een ongekend detailniveau, dus het is geen verrassing dat 99% van hen kleurnauwkeurigheid erg belangrijk vinden bij de aanschaf van een monitor. De nieuwste Z-performance monitor is voorzien van IPS Black-paneeltechnologie, wat zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere kleuren en een 98% P3-breed kleurbereik, allemaal in 4K ultrahoge resolutie. Dankzij de dubbele contrastverhouding van een traditioneel IPS-paneel komen creaties tot leven en komt wat op het scherm te zien is overeen met de verbeelding van de bedenker of productontwikkelaar.

Een nieuwe kijk op hybride werk - HP 965 4K Streaming Webcam
73% van de webcam gebruikers beoordelen anderen op basis van videokwaliteit, en 75% beoordelen anderen op basis van audiokwaliteit. De HP 965 4K Streaming Webcam stelt gebruikers in staat om hun meest authentieke zelf te streamen. De webcam levert kristalheldere video’s in maximaal 4K resolutie. De AI gezicht-framing en autofocus geven het gevoel dat de gebruiker zich in dezelfde ruimte bevindt.

Prijzen en beschikbaarheid

De HP Dragonfly Folio G3 is nu verkrijgbaar voor een prijs vanaf €1.900.
De HP 34" AiO Desktop PC zal naar verwachting in september verkrijgbaar zijn voor een prijs vanaf €2.200.
Het HP Z32k G3 4K USB-C Display zal naar verwachting in november beschikbaar zijn. De prijzen zullen dichter bij de beschikbaarheid van het product bekend worden gemaakt.
De HP 965 4K Streaming Webcam is nu verkrijgbaar voor €199 op HP.com.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!