Witold Kepinski - 14 september 2022

Imre Gelens start bij Uncover als Technical Lead

Imre Gelens start bij Uncover als Technical Lead image

Uncover breidt het founding team uit met Imre Gelens, die leiding gaat geven aan het technische team. Voordat hij bij Uncover aan de slag ging, was Imre Vice President Engineering bij AMMP Technologies. Hier werkte hij aan een SaaS-oplossing voor het monitoren van gedistribueerde zonne-energiesystemen. Uncover, dat in juni 2022 van start ging, heeft zes launching customers en lanceert op korte termijn de eerste commerciële versie van haar oplossing.

In zijn functie als Technical Lead gaat Imre richting geven aan de technische ontwikkeling van het platform, waarbij hij machine learning zal inzetten om de beste oplossing voor procesrecht advocaten te ontwikkelen. Door zijn trackrecord bij early-stage startups neemt Imre een schat aan ervaring mee op het gebied van engineering, engineering management en productontwikkeling. Met zijn achtergrond en technische expertise versterkt en complementeert hij Uncover's oprichters Caroline Korteweg en Ingrid van de Pol-Mensing.

Voorafgaand aan de periode bij AMMP Technologies, was Imre Senior Consultant Data & Analytics bij KPMG en heeft hij met succes de studie Mechanical Engineering aan de Technische Universiteit Delft afgerond.

"Ik heb voor Uncover gekozen omdat ik hier de kans krijg om machine learning toe te passen bij de bouw van een product dat een verschil kan maken in het juridische landschap. Ik vind het geweldig om een impactvolle oplossing te mogen ontwikkelen voor een nog onontgonnen markt. Ik kijk er verder naar uit om samen te werken met de gedreven en ter zake kundige oprichters Ingrid en Caroline en om het team uit te breiden", vertelt Imre naar aanleiding van zijn benoeming.

Ingrid van de Pol-Mensing, medeoprichter en co-CEO van Uncover: "Imre’s technische kennis en ervaring zullen Uncover absoluut helpen bij het ontwikkelen van de beste oplossing voor procesrecht advocaten én bij het aannemen van het beste engineering talent. Zijn enthousiasme voor techniek heeft nu al een positief effect op ons team. We kijken ernaar uit om samen met hem ons bedrijf verder uit te bouwen en de visie van Uncover naar het volgende niveau te tillen."

JC Heyneke, CEO van Slimmer AI, de partner waarmee Uncover het bedrijf bouwt, over Imre’s benoeming: “We zijn erg blij dat we Uncover hebben kunnen helpen bij de uitbreiding van hun founding team en het vinden van hun Technical Lead. Imre is met zijn ervaring een goede aanvulling op het huidige team. We zijn ervan overtuigd dat hij in staat is om een sterk engineering team te bouwen en er leiding aan te geven.”

De komende maanden zal het Uncover-team het platform verder ontwikkelen, het technische en commerciële team uitbreiden en nieuwe klanten onboarden.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!