Martijn Kregting - 16 september 2022

ZorgDomein neemt zorgplatform Caresharing over

Zorg-IT platforms Caresharing en ZorgDomein zijn per 1 september 2022 samengegaan onder de ZorgDomein Holding. De ondernemingen stellen multidisciplinaire samenwerking, in de vorm van netwerkzorg, optimaal te willen ondersteunen voor zorgprofessionals en patiënten. ZorgDomein en Caresharing kunnen hier onder één paraplu nog beter invulling aan geven, stelt Aeternus, dat de verkoop van Caresharing aan ZorgDomein begeleid heeft.

ZorgDomein is een zorgplatform dat zorgverleners met elkaar en hun patiënten verbindt. Carescharing is een Nederlands softwarebedrijf dat zorgorganisaties en haar medewerkers in staat stelt hun volledige samenwerkingspotentieel te benutten. Ze zijn een organisatie die alle partijen binnen de zorg met elkaar verbindt. Hiervoor ontwikkelen ze moderne, toekomstbestendige samenwerkingssoftware die de kwaliteit en efficiëntie van multidisciplinaire zorg verhoogt, patiëntparticipatie en zelfmanagement stimuleert en telemonitoring op een makkelijke manier mogelijk maakt.

Dick Gorris, algemeen directeur ZorgDomein, noemt het een mooie volgende stap om samen met Caresharing verder te gaan. “ZorgDomein en Caresharing zijn allebei al jarenlang verbinders in de zorg, maar op net een andere manier en op verschillende momenten in het zorgtraject. Waar ZorgDomein het begin van een zorgtraject faciliteert en verbindt, verdiept Caresharing de multidisciplinaire samenwerking tussen professionals en patiënten binnen dat traject. Door het samenbrengen van expertises, wordt nóg meer waarde gecreëerd voor zorgprofessionals en patiënten.”

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!