Martijn Kregting - 16 september 2022

EY en HVG Law nieuwe partners Blockchain Netherlands Foundation

EY en HVG Law zijn per 1 september toegetreden tot het partnernetwerk van Blockchain Netherlands Foundation (BCNL). Dit is een non-profit organisatie die de blockchain, crypto en web3 start-ups en scale-ups in Nederland met elkaar, met het bedrijfsleven en internationaal verbindt.

EY is wereldwijd actief op het gebied van enterprise blockchain en levert onder meer kennis inzake strategie, transformatie, digital trust, compliance, fiscaliteit en financiën. Door de strategische alliantie van HVG Law met EY Tax in Nederland is het ook mogelijk juridische kennis en expertise op het gebied van enterprise blockchain in deze samenwerking te brengen.

In het recente verleden werkten BCNL en EY samen om onder andere de Dutch Blockchain Days vanuit EY’s kantoor te organiseren en via een ‘expert hour’ om juridische en belastingtechnische vraagstukken van de blockchain gemeenschap te beantwoorden. Hierdoor is volgens de beide partijen een 'vruchtbare wisselwerking' ontstaan die nu extra kracht is bijgezet door een formele samenwerking.

De toegevoegde waarde van de formele samenwerking voor de BCNL community is volgens BCNL-bestuurders Rudolf van Ee en Jan Scheele dat EY en HVG Law toonaangevend zijn op een aantal relevante vlakken BCNL's Web3 ecosysteem. "Mede door deze Web3 focus en specialisatie, van zowel EY als HVG Law, kan het BCNL ecosysteem veel relevante kennis en ervaring genieten en samenwerken met haar experts om het ecosysteem uit te breiden en te ontwikkelen."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!