Floris Hulshoff Pol - 20 september 2022

Arista introduceert volgende generatie cloudrouting

Arista introduceert volgende generatie cloudrouting image

Arista Networks introduceert een aantal innovaties die het routeren van het netwerkverkeer voor bedrijven, mobiele providers en cloudoperators vereenvoudigen en beter beveiligen.

Diverse software- en hardwareverbeteringen helpen de operationele kosten en complexiteit van netwerkinfrastructuren verder te reduceren, met behulp van een consistente moderne aanpak voor een breed scala aan routertoepassingen. De meeste innovaties zijn beschikbaar, terwijl de nieuwe 7280R3A-serie in het vierde kwartaal beschikbaar komt.

Arista’s cloudgebaseerde routerplatform is zes jaar geleden geïntroduceerd. Deze is gebaseerd op de cloudprincipes van scale-out-architecturen, gestandaardiseerde protocollen en softwaregestuurd beheer. Aangestuurd door EOS Network Data Lake (NetDLTM), biedt Arista een uniforme softwarebasis die op alle platformen draait voor zowel switching- als routertoepassingen.

De belangrijkste voordelen hiervan zijn operationele consistentie, uitgebreide programmeerbaarheid en vergaande implementatieflexibiliteit. Deze aanpak heeft al succesvol veel routertoepassingen getransformeerd, omdat klanten inefficiënties kunnen voorkomen die ontstaan door de silo-architecturen en het gefragmenteerde software-aanbod van andere routerleveranciers. Als aanvulling daarop maken Arista’s huidige innovaties nieuwe toepassingen mogelijk voor veilige edge-netwerken, snelle cloudverbindingen en mobiele netwerken, aldus Arista.

Voor steeds meer organisaties is het beschermen van applicaties, data en intellectueel eigendom een topprioriteit door de toenemende cyberdreigingen. Arista maakt dit beter mogelijk door data-in-transit te beveiligen via hogesnelheidsverbindingen met TunnelSec(TM)-technologie. Maar ook in-line encryptie te bieden voor snelheden van 10G tot 400G in de R3-serie en het capaciteitsprobleem van oude encryptietechnieken te elimineren, aldus de netwerkleverancier.

 

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!