Wouter Hoeffnagel - 20 september 2022

TellusRem gaat op in Circular IT Group

TellusRem gaat op in Circular IT Group image

TellusRem wordt onderdeel van de Circular IT Group. Het Deense TellusRem is actief met het bedrukken van toetsenborden en levert toetsenbordoplossingen in heel Europa. Samen met Circular IT Group richt TellusRem zich de komende jaren het versnellen van de groei van haar propositie.

TellusRem richt zich op de laptopindustrie. De producten en diensten van het bedrijf, zowel voor de refurbishmentmarkt als voor nieuwe producten, hebben als doel bedrijven te helpen de barrières weg te nemen waarmee ze geconfronteerd worden bij de internationale verkoop van hun producten. TellusRem biedt bedrijven de mogelijkheid elke taalindeling toe te passen op elk laptoptoetsenbord.

Aanbod uitbreiden

De gecombineerde groep van TellusRem en Circular IT Group biedt haar klanten een gebruiksklare laptop aan, inclusief een toetsenbord op maat. Met haar product- en dienstenaanbod bedient de Circular IT Group hiermee meer dan 10.000 klanten wereldwijd, variërend van zakelijke eindgebruikers tot dienstverleners en consumenten. De groep heeft haar hoofdkantoor in Zoetermeer, met aanvullende locaties in Almere, Amersfoort, Allerød (Denemarken) en Singapore. In totaal werken er 150 Fte’s voor de groep.

Morten Hvitved, oprichter van TellusRem: "Ik ben hier enorm enthousiast over voor TellusRem, mijn collega's en voor mezelf. Samen met de Circular IT Group hebben we de middelen om al het potentieel dat ik in de markt zie te realiseren. Ik ben trots op wat we tot nu toe samen hebben bereikt en verwacht dat er nog veel meer in het verschiet ligt."

Jean-Pierre Verhoeven, interim CEO van Circular IT Group: "Het juiste toetsenbord is een klein maar cruciaal onderdeel van een refurbished laptop, en TellusRem is een van de weinige bedrijven die de juiste service kan bieden. Ik ben dan ook blij dat TellusRem en Morten zich bij onze groep hebben aangesloten, en kijk ernaar uit om in de toekomst met hem en zijn collega's samen te werken."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Claranet BW 11-09-2023 tm 25-09-2023
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!