Witold Kepinski - 21 september 2022

Avanade opent nieuwe vestiging in Heerlen

Avanade opent nieuwe vestiging in Heerlen image

Avanade, leverancier van Microsoft-oplossingen heeft een nieuwe vestiging in de Brightlands Campus in Heerlen geopend. Met de uitbreiding naar het zuiden van het land geeft Avanade gestalte aan de groeiambities en biedt het regionaal IT-talent de mogelijkheid om in de eigen leefomgeving aan de slag te gaan of blijven.

Sebo Wijnberg, general manager van de Gallia-regio (NL, BE & FR) van Avanade: “Het nieuwe Avanade-kantoor in Heerlen is de volgende stap in onze strategische uitbreiding in Nederland. We zien dat er volop mogelijkheden liggen in het zuiden van Nederland en willen onze klanten een uitstekende ervaring bieden, en tegelijkertijd onze groei versnellen. Samen met het kantoor in Amsterdam bieden we vanuit Heerlen een sterk servicenetwerk voor onze klanten en medewerkers.”

Omdat Avanade een joint-venture is van Accenture en Microsoft bevindt de nieuwe locatie zich in het kantoor van Accenture, in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Het team in Limburg werkt met bestaande klanten aan het oplossen van hun grootste zakelijke vraagstukken met de kracht van het Microsoft ecosysteem.

Michel Deen, Director Managed Services van Avanade legt de keuze voor de locatie uit: “Door ons te vestigen in de Brightlands Campus zitten wij dicht bij de jonge digitale talenten uit de regio. De technische opleidingen in het zuiden zijn goed en er is veel aanwas. De campus biedt een inspirerende werkomgeving, waar we onze collega’s de mogelijkheid bieden op uitdagend werk voor internationale klanten, met carrièreperspectief. In principe kunnen we vanaf elke plek onze klanten bedienen, maar met deze vestiging willen we een thuisbasis voor lokaal talent bieden, en capabele medewerkers aantrekken om onze klanten van de beste service te voorzien.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!