Floris Hulshoff Pol - 23 september 2022

Pauwels Consulting neemt het Nederlandse Science@Work over

Pauwels Consulting neemt het Nederlandse Science@Work over image

Science@Work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke positie op de Nederlandse en Belgische markt. Door de overname versterkt Pauwels Consulting zijn dienstverlening aan klanten en werkzoekenden in de farmaceutische, biotechnologische, chemische, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Waar Pauwels Consulting zich met meer dan 1100 werknemers richt op consultancy diensten in life sciences, engineering en IT, levert Science@Work een belangrijk aandeel in de werving en selectie van vaste banen. Niet minder dan 450 professionals vonden in 2021 een nieuwe baan dankzij Science@Work.

“Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven”, geeft Dirk Burgmans aan, Directeur van Science@Work. “Vanaf het eerste gesprek met Pauwels Consulting merkten wij enorme overeenkomsten in onze dienstverlening en bereik. Ook zitten wij op één lijn op het gebied van bedrijfsvoering, toekomstvisie en cultuur; met een grote focus op kwaliteit en duurzame groei.”

Die duurzame groei en kwaliteit is ook een belangrijk gegeven voor Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting: “Met het ervaren team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband. Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland. In iets minder dan drie jaar tijd is Pauwels Consulting erin geslaagd om een stevige organisatie op te bouwen in Nederland. Naast 3 overnames in Nederland van gespecialiseerde consulting bedrijven in ICT en engineering, komt nu met Science@Work heel wat kennis in life sciences in de groep. Met de overname hebben we naast onze kantoren in Rotterdam, Nieuwegein en Hoofddorp nu ook een extra kantoor in Amsterdam."

Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Pauwels Consulting is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al 11 overnames op 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van 25 miljoen naar meer dan 120 miljoen euro.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!