Witold Kepinski - 26 september 2022

Duncan Butchart wordt vice president ExtraHop EMEA

Duncan Butchart wordt vice president ExtraHop EMEA image

ExtraHop, speler in cloud-native netwerkintelligentie, heeft de benoeming aangekondigd van Duncan Butchart als vice-president van EMEA, waarmee het zijn ambitieuze groeiplannen voor de regio bevordert.

Butchart, een ervaren verkoopexpert met meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van teams bij Blue Coat/Symantec, Easynet en Skybox Security, trad in mei in dienst bij ExtraHop als Area Vice President van Northern EMEA. Sinds zijn aanstelling heeft Butchart het bedrijf bijgestaan bij zijn voortdurende Europese expansie en heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van kanaal- en klantrelaties binnen de regio.

"Duncan's staat van dienst op het gebied van cyberbeveiligingsverkoop en bedrijfsontwikkeling stelt hem in staat om onze EMEA-activiteiten verder te ontwikkelen en te bepalen hoe we waarde kunnen toevoegen aan klanten en partners met onze marktleidende NDR-oplossing", zegt Patrick Dennis, CEO van ExtraHop. "Duncan heeft al bewezen dat hij ons regionale bereik kan vergroten. Met deze stap kijken we ernaar uit om meer organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te helpen zich te verdedigen tegen geavanceerde cyberdreigingen zoals ransomware."

Butchart zal zijn uitgebreide kennis van de Europese technologiemarkt gebruiken om relaties te onderhouden en ExtraHop's oplossingen te leveren. Door nauw samen te werken met channelpartners, zal Buchart de groei op lange termijn stimuleren voor zowel ExtraHop als zijn partnerecosysteem. Na een distributiedeal in mei met Exclusive Networks, is het volledige productportfolio van ExtraHop nu volledig beschikbaar in veertien Europese gebieden.

"ExtraHop loopt voorop in een nieuwe benadering van cyberverdediging - een die de realiteit erkent dat inbraak zal plaatsvinden, en zich richt op het detecteren, onderzoeken en reageren op activiteiten na een compromis voordat het een volledige inbreuk wordt", zei Butchart. "De aanpak van ons bedrijf is gebaseerd op jarenlange diepgaande expertise in het monitoren van netwerken op ondernemingsniveau met behulp van AI en ML, waardoor kritieke zichtbaarheid wordt geboden in een tijd waarin cyberaanvallen toenemen. Ik kijk ernaar uit om het EMEA-momentum van ExtraHop voort te zetten met de hulp van onze geweldige relaties met partners en klanten in de regio."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!