Floris Hulshoff Pol - 18 september 2022

Kaseya Connect IT Europe event in Amsterdam is geslaagd

Kaseya Connect IT Europe event in Amsterdam is geslaagd image

Kaseya, leverancier van uniforme IT-beheer- en beveiligingssoftware voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB's), kijkt terug op een geslaagd Connect IT Europe in Amsterdam. De conferentie, die plaatsvond van 14-16 september in Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, was een kans voor de MSP- en MKB-gemeenschappen in heel Europa om inzichten te krijgen in de laatste innovaties.

Connect IT Europe hield een pre-day M&A Summit om deelnemers te helpen het fusie- en overnameproces en het belang van verkoop en marketing beter te begrijpen . Daarnaast werd IT Glue's Administrator Training voor het eerst in Europa aangeboden. Andere presentaties waren onder meer informatieve sessies onder leiding van branche-experts, bedrijfsadviseurs, private equity-managers en succesvolle verkopers en kopers die zullen discussiëren over het beoordelen van kansen, het plannen van een exit en het voorkomen van veelvoorkomende valkuilen.

Een langverwachte innovatie, het Kaseya One-platform, werd gepresenteerd op de Connect IT Europe-conferentie na zijn debuut op de Connect IT Global-conferentie in Las Vegas. Met Kaseya One kunnen IT-professionals al hun Kaseya-oplossingen bekijken, bladeren naar aanvullende IT Complete-modules, supporttickets controleren en toegang krijgen tot helpdocumentatie vanaf een individuele locatie. Het platform is ook de thuisbasis van de Cooper Intelligence Engine, een innovatieve technologie voor het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) die is ontworpen om IT-professionals te helpen het meeste uit hun Kaseya-oplossingen te halen. Cooper kan technici helpen bij het ontdekken van functies, integraties en trainingsmogelijkheden die zijn aangepast aan hun persoonlijke gebruikspatronen, zodat ze het platform ten volle kunnen benutten.

"Connect IT Europe heeft alles wat IT-professionals nodig hebben om hun bedrijf uit te breiden en we zijn verheugd om dit evenement terug naar Europa te brengen", aldus Fred Voccola, CEO van Kaseya. "Onze topprioriteit is om onze klanten te helpen efficiënter en winstgevender te worden, en de nieuwe functies en integraties van dit jaar - zoals ons Kaseya One-platform en Cooper Intelligence Engine - zorgen ervoor dat we hen in staat stellen die doelen te bereiken."

Productinnovaties

Deelnemers kregen een "voorproefje" van meerdere geplande innovaties, waaronder de Datto Managed SOC, mogelijk gemaakt door RocketCyber, en enkele baanbrekende oplossingen aan de horizon, zoals Datto EDR, en Datto Secure Edge, een SASE-aanbod. Met deze oplossingen kunnen gebruikers overal veilig verbinding maken en toegang krijgen tot gevoelige gegevens in de cloud.

Daarnaast heeft Kaseya gewerkt om nieuwe producten van de Datto-acquisitie commercieel te integreren, met de meest recente technische integraties, zoals Datto BCDR en IT Glue, waardoor de efficiëntie van technici kan worden verhoogd. Andere aankondigingen zullen gebruikers helpen het meeste uit IT Complete te halen. Met nieuwe modules, waaronder onze nieuwe Network Suite, en 7 nieuwe integraties tussen Kaseya- en Datto-producten alleen al in het laatste kwartaal, zullen gebruikers meer innovaties zien in producten waarin ze al hebben geïnvesteerd. Bovendien wordt Kaseya One slimmer – met 30 nieuwe Cooper Insights binnen Datto-producten sinds de overname, zodat technici kunnen leren hoe ze hun producten effectiever kunnen gebruiken.

"We zijn verheugd om deze nieuwe integraties en inzichten uit te rollen," zei Voccola, "Klanten gaan meer waarde halen uit producten waarin ze al hebben geïnvesteerd, wat de efficiëntie van technici en het gebruik van software bevordert."

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!