Floris Hulshoff Pol - 28 september 2022

Fox-IT en Cloud Life gaan samenwerken

Fox-IT en Cloud Life gaan samenwerken image

Fox-IT en Cloud Life zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Cloud Life is gespecialiseerd in het beveiligen van de Microsoft Cloud-omgeving. Fox-IT gaat nu voor de klanten van Cloud Life mogelijk maken om verbinding te maken met het eigen SOC met behulp van Microsoft Sentinel, waardoor zij kunnen profiteren van de expertise van Fox-IT.

Op zijn beurt integreert en levert Cloud Life de Microsoft security, compliance & identity (SCI) data van FOX-IT klanten als input voor het Fox-IT SOC. Deze input wordt door Fox-IT meegenomen in de continue analyse van events, wat een betere detectie oplevert van securityincidenten waarop direct actie wordt ondernomen. Dit betekent voor klanten een verdere beperking van hun cyberrisico’s en meer inzicht in hun security.

Harmen Dikkers, COO van Fox-IT: “We zijn ervan overtuigd dat het verbeteren van de security moet plaatsvinden in nauwe samenwerking met klanten en partners. Daarom gaan we nu voor Microsoft Cloud-security samenwerken met een gerenommeerde Europese specialist op dit gebied: Cloud Life. We hebben de afgelopen anderhalf jaar ons Managed Detection en Response portfolio uitgebreid op basis van Microsoft EXtended Detection and Response (XDR). De samenwerking versterkt onze focus op het optimaliseren van security en het garanderen van de juiste return on investment van de Microsoft XDR-investering van onze klanten.”

Roderick Claassen, oprichter van Cloud Life: “Twee paar ogen zien meer dan een paar, en twee cybersecurityspecialisten zien meer dan een specialist. En dat geldt ook voor onze samenwerking met Fox-IT. Het is voor ons een perfect partnerschap omdat we onze Security, Compliance en Identity (SCI) diensten voor onze klanten kunnen versterken en verrijken met securityexpertise van Fox-IT om hun beveiliging te verbeteren. Ook onze klanten kunnen dankzij de samenwerking het maximale rendement uit hun Microsoft XDR-investering halen.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!