Witold Kepinski - 28 september 2022

OSS Networks gaat verder onder de naam Enreach

OSS Networks gaat verder onder de naam Enreach image

Enreach verwelkomt OSS Networks binnen het Europese merk. OSS Networks is de belangrijkste challenger op het gebied van cloudcommunicatie in de Baltische regio en werd in september 2021 door Enreach overgenomen. De rebranding vertegenwoordigt een nieuwe stap in de integratie van OSS Networks met Enreach en een versterking van de positie van Enreach in Europa.

Het in 2010 opgerichte OSS Networks levert een breed scala aan telecommunicatie- en IT-diensten aan ruim 1.100 bedrijven. De rebranding van OSS Networks zorgt voor directe harmonisatie met het complete aanbod van geconvergeerde contactoplossingen van Enreach. Dit omvat naast omnichannel cloud contact center solutions (CCaaS) ook video-, chat- en social mediaoplossingen, maar ook werkplek- en productiviteitsoplossingen en de in eigen beheer ontwikkelde cloudgebaseerde telefoniedienst Enreach Contact.

Stijn Nijhuis (foto), de CEO van Enreach: “Vandaag vieren we de rebranding van OSS Networks in Enreach. Dit is een nieuwe mijlpaal in ons gezamenlijke groeitraject. OSS Networks is een gevestigde naam en belangrijke marktspeler in de Baltische Staten. Het biedt cloudoplossingen aan een groot deel van de mkb-sector in de regio aan. We zijn er enorm trots op klanten in dit deel van Europa te bedienen onder de naam Enreach. En we kijken ernaar uit om de komende jaren onze positie in de Baltische Staten verder te versterken."

Armands Meinarts, de CEO van Enreach Latvia: “Deze rebranding vertegenwoordigt een belangrijke stap in onze integratie met Enreach en biedt ons tal van voordelen. We zijn enorm enthousiast om dit nieuwe hoofdstuk in onze geschiedenis in te luiden. Zeker nu we onze klanten en kanaalpartners eenvoudige toegang kunnen bieden tot nieuwe oplossingen op basis van een gedeelde merkidentiteit. We hebben er alle vertrouwen in dat het vertegenwoordigen van een sterker, geïntegreerd merk ons nog meer kansen zal bieden om mee te liften op de verwachte groei in de Baltische cloudmarkt met onze lokaal gehoste cloudoplossingen.”

De naamsverandering van het Baltische OSS Networks is de volgende in een serie. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf al de rebranding aan van de Nederlandse merken Voiceworks en I4IP, de Spaanse bedrijven masvoz en Telsome en het Deense M Mobility.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!