Floris Hulshoff Pol - 04 oktober 2022

Cegeka wordt Solutions Partner voor Microsoft Cloud in Nederland

Cegeka wordt Solutions Partner voor Microsoft Cloud in Nederland image

Het Europese IT-bedrijf Cegeka is bekroond met de Microsoft Cloud Solutions-partnerstatus. "We zijn erg trots dat we een van de eerste IT-bedrijven in Nederland zijn die deze hoge status hebben behaald. In België zijn we het eerste bedrijf met deze status. Dit nieuws is de kers op de taart van onze diepgaande samenwerking met Microsoft", zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka.

Microsoft heeft zijn partnernetwerk doorontwikkeld naar het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program. Een programma waarbij de focus ligt op één hoofddoel: aanpassen om digitaal te versnellen. Het Microsoft Cloud Partner Program is voor alle partners in het Microsoft-ecosysteem, of ze nu diensten, softwareoplossingen of devices bouwen en verkopen.

Cegeka verdient een Solutions Partner Designation in alle zes oplossingsgebieden: Data & AI (Azure), Infrastructure (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Business Applications, Modern Work en Security.

"Door het behalen van alle zes de solutions partner-aanduidingen ontvangt Cegeka een extra Microsoft Cloud-badge: Solutions Partner for Microsoft Cloud, een erkenning van capaciteiten in de hele Microsoft Cloud, die klantsucces leveren in elk oplossingsgebied", zegt Hermien Roebersen, Partner Lead Netherlands bij Microsoft.

Microsoft benadrukt dat Cegeka alle 6 de Solutions Partner Designations behaalt. Dat getuigt van de sterke betrokkenheid van Cegeka bij het Microsoft-platform en de kerncapaciteiten in onze oplossingsgebieden, die uiteindelijk de sleutel vormen tot het succes van onze klanten.

Om een partneraanduiding te winnen, moet een partner sterk scoren op het vlak van:

- Skilling: deze categorie verifieert en demonstreert onze toewijding aan skilling en training door middel van tussentijdse en geavanceerde certificeringen.
- Performance: De prestatiecategorie meet ons vermogen om ons klantenbestand en dat van Microsoft uit te breiden
- Customer success: deze categorie wordt gemeten aan de hand van de groei van het gebruik en het aantal succesvolle implementaties.

Een aanduiding als solutions partner identificeert partners met specifieke capaciteiten en ervaring in oplossingsgebieden waar veel vraag naar is bij klanten. De Microsoft Cloud Solutions Partner Status is voor Cegeka een stimulans om onze kennis verder uit te breiden en aan te scherpen, in nauwe samenwerking met Microsoft. "Met onze bewezen vaardigheden en kennis kunnen we onze klanten helpen met hun zakelijke uitdagingen door gebruik te maken van de meest recente Microsoft-oplossingen", zegt Stijn Bijnens van Cegeka.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V2

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!