Witold Kepinski - 05 oktober 2022

NetSPI krijgt flinke groeifinanciering van KKR

NetSPI krijgt flinke groeifinanciering van KKR image

NetSPI, speler in het testen van bedrijfspenetratie en het beheer van aanvalsoppervlakken, heeft aangekondigd dat de wereldwijde investeringsmaatschappij KKR haar investering in het bedrijf verhoogt met 410 miljoen dollar aan nieuwe financiering. De groei-investering bevestigt de significante outperformance van NetSPI sinds de initiële investering van KKR in mei 2021 en zal de voortdurende technologische innovatie, talentacquisitie en wereldwijde expansie van NetSPI ondersteunen, evenals de herkapitalisatie van NetSPI's eerste institutionele investeerder Sunstone Partners.

Bedrijven vertrouwen op NetSPI's uitgebreide suite van offensieve beveiligingsoplossingen - Attack Surface Management, Penetration Testing as a Service (PTaaS) en Breach and Attack Simulation - om kritieke beveiligingslacunes te ontdekken, risico's te minimaliseren en de kans op een beveiligingsincident te verkleinen. NetSPI, opgericht in 2001, maakt gebruik van zijn 'technologie aangedreven, door mensen geleverde' penetratietestbenadering om de beveiliging van organisaties wereldwijd te verbeteren, waaronder de belangrijkste financiële instellingen, de grootste cloudproviders, toonaangevende zorgorganisaties en veel van de Fortune 500.

"We zijn verheugd om onze investering in NetSPI te verdubbelen om te helpen bouwen aan een gedifferentieerde leider in offensieve cyberbeveiliging", zegt Jake Heller , partner en hoofd van KKR's Technology Growth-team in Amerika. "We zijn erg onder de indruk van de prestaties van het bedrijf en de uitzonderlijke uitvoering door Aaron en zijn team in de afgelopen 18 maanden. We geloven dat dit nog maar het begin is van wat we samen kunnen bereiken."

"We zijn zowel dankbaar als trots op de verstoring van de sector die we hebben veroorzaakt tijdens onze samenwerking met Sunstone Partners", zegt Aaron Shilts , CEO van NetSPI. "Terwijl we uitkijken naar dit volgende hoofdstuk, zal NetSPI de status-quo op het gebied van offensieve beveiliging blijven uitdagen. Met de steun van KKR zijn we goed gepositioneerd om ons succes te vergroten door de beste teams te bouwen, nieuwe technologieën te ontwikkelen en uitmuntendheid te leveren, zodat de 's werelds meest vooraanstaande organisaties kunnen met vertrouwen innoveren."

SLTN Vierkant Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!