Witold Kepinski - 07 oktober 2022

ESET en Hunt & Hackett bieden samen security services

ESET en Hunt & Hackett bieden samen security services image

ESET en Hunt & Hackett, expert op het gebied van security services, kondigen een nieuw partnership aan. Hunt & Hackett zal ESETs Endpoint Prevention, Detection & Response (EPDR)-platform en Incident Response-capaciteiten integreren in zijn Managed Detection & Response (MDR/XDR)-diensten.

Beide bedrijven houden zich bezig met het beschermen van organisaties tegen gerichte dreigingen door Advanced Persistent Threat-groepen. Deze groeperingen richten zich op spionage, informatiediefstal en financieel gemotiveerde criminaliteit en richten veel korte- en langetermijnschade aan onze economie aan. De twee bedrijven zijn enthousiast over de samenwerking en kijken ernaar uit hun klanten nog beter te ondersteunen. Managed Detection & Response wordt door ESET en Hunt & Hackett gezien als steeds belangrijker onderdeel om bedrijven proactief te beschermen tegen geavanceerde digitale dreigingen. Door de expertise van Hunt & Hackett te bundelen met de vooruitstrevende technologie van ESET, kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale aanpak. Hierdoor kunnen organisaties zich focussen op datgeen waar zij het beste in zijn, zonder dat hun bedrijfscontinuïteit in het gedrang komt.

ESET en Hunt & Hackett werken al een langere tijd samen op het gebied van kennisdeling en het creëren van bewustzijn omtrent digitale veiligheid. Zo schoof Ronald Prins, medeoprichter van Hunt & Hackett, eerder aan bij de ESET Security Days en ESETs CISO Secure the Future podcast.

Ashley Schut (foto), Head of SMB & MSP bij ESET Nederland, kijkt uit naar de verdieping van de samenwerking: “Wij zijn er ontzettend blij mee dat een partij als Hunt & Hackett zich aansluit bij ESET als partner. Niet alleen zijn wij op het gebied van kernwaarden en onze focus op Europese soevereiniteit een goede match, ook op het gebied van onze producten en diensten zijn we complementair aan elkaar. Hunt & Hackett richt zich volledig op Incident Response & MDR-dienstverlening en is dankzij de expertise van hun medewerkers hierin zeer gespecialiseerd. De samenwerking vormt een mooie aanvulling op het ESET-portfolio. Zij bieden een gespecialiseerde dienst waarbij ze klanten in Nederland elke dag digitaal veiliger maken”.

Marcel van Oirschot, Commercieel Directeur bij Hunt & Hackett, is erg enthousiast over het partnership met ESET. “De portfolio’s van Hunt & Hackett en ESET vullen elkaar uitstekend aan en bieden klanten op basis daarvan een volledige oplossing tegen (gerichte) cybersecurity aanvallen. Daarnaast onderkennen beide bedrijven het belang van kennisdeling, niet alleen onderling maar juist naar de markt.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!