Witold Kepinski - 06 oktober 2022

HP lanceert nieuwe Chromebooks

HP lanceert nieuwe Chromebooks image

HP heeft zijn nieuwste Chromebooks aangekondigd en vanaf nu verkrijgbaar.  De HP Chromebook 15,6" Laptop en de HP Chromebook x360 13,3" Laptop zijn ontworpen om je overal te voorzien in je behoefte, thuis of onderweg, werk of plezier. Beide apparaten zijn voorzien van Chrome OS, en bieden toegang tot een grote selectie apps uit de Google Play Store.

De HP Chromebook 15,6" Laptop is uitgerust met betrouwbare Intel Pentium of Celeron processor prestaties, FHD display, en wordt aangeboden in de kleuren mineral silver, forest teal, and pale rose gold. De Chromebook heeft een batterijlevensduur tot 11,5 uur met HP Fast Charge en heeft EPEAT Gold en ENERGY STAR® Ratings. Daarnaast bevat de laptop oceaangebonden en post-consumer gerecycled plastic en is verpakt in een duurzame verpakking.

De HP Chromebook x360 13,3" Laptop is een krachtig en dun apparaat met MediaTek Kompanio Octa-core Processors, een FHD-scherm en tot 16 uur batterijduur met HP Fast Charge. Ook deze Chromebook bevat bovengenoemde duurzame features, maar bestaat hij ook nog voor 50% uit gerecycled aluminium.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!