Redactie - 07 oktober 2022

BTG realiseert Nederlands paviljoen tijdens Smart City Expo Barcelona

BTG realiseert Nederlands paviljoen tijdens Smart City Expo Barcelona image

Het jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC, 15 – 17 november 2022) in Barcelona is dé ontmoetingsplek voor overheden, steden, bedrijven, scale-ups, start-ups, en kennis- en onderzoekscentra die zich bezig houden met Smart City ontwikkelingen, met de ambitie om hun zakelijke activiteiten en hun netwerk internationaal uit te breiden. Doel van het Nederlandse Paviljoen is de meerwaarde van Nederland binnen de Smart City sector zo concreet mogelijk te presenteren om internationale kennisuitwisseling te bevorderen.

Dit jaar heeft BTG de opdracht gekregen om de publiek-private samenwerking te bevorderen en het Nederlandse Paviljoen te realiseren en faciliteren. Het paviljoen dient als dé ontmoetingsplek voor het Nederlandse en het internationale Smart City-ecosysteem.

BTG maakt onderdeel uit van het Smart City-ecosysteem dat op dit moment bestaat uit partijen als Amsterdam Smart City, Future City Foundation, Green Innovation Hub, NBSO, RVO, Amsterdam Trade & Innovate, ROM Utrecht, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Brainport Eindhoven, VDL, SPIE, Commscope, ALE, BTG Expertgroep Smart Society, Sorama en WeCity.

Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services: “Gezien de focus van BTG op samenwerking en verbinding in de triple-helix zijn wij zeer verheugd met deze opdracht. Marktpartijen kunnen zich bij ons melden als zij activiteiten willen aanbieden aan de Nederlandse delegatie of zichtbaarheid willen hebben op het Nederlandse Paviljoen. We zien elkaar graag in Barcelona”.

Meer informatie over deelname aan het Nederlandse Paviljoen en een overzicht van de activiteiten is hier beschikbaar.

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!