Floris Hulshoff Pol - 17 oktober 2022

Lucid Software lanceert nieuwe integratie van Lucidchart met ServiceNow

Lucid Software lanceert nieuwe integratie van Lucidchart met ServiceNow image

Lucid Software, leverancier van software voor visuele samenwerking, heeft een nieuwe integratie aangekondigd van Lucidchart, zijn intelligente platform voor het maken van diagrammen, met de Application Portfolio Management (APM), oplossing van ServiceNow.

Deze integratie maakt gebruik van de recentelijk door Lucid uitgebreide API en stelt gebruikers in staat om automatisch diagrammen met Lucidchart te genereren op basis van data in APM. Op die manier kunnen zij sneller en eenvoudiger dan ooit afhankelijkheden, dubbelingen en optimalisatiemogelijkheden binnen een applicatieportfolio visualiseren.

“We zijn enorm enthousiast over de nieuwe functionaliteit die onze uitgebreide API onze integratiepartners biedt. Hiermee kunnen zij krachtige oplossingen voor hun klanten ontwikkelen”, zegt Dan Lawyer, Chief Product Officer bij Lucid Software. “In het huidige gedigitaliseerde werk hebben teams oplossingen nodig die complexiteit tegengaan en die werken binnen de systemen waar zij werken. Deze integratie met ServiceNow stelt onze gezamenlijke klanten in staat om visuele samenwerking binnen hun bestaande workflows te gebruiken. Daarmee kunnen ze sneller intern afstemmen en innovatie en productiviteit een boost geven.”

Dankzij de krachtige datagestuurde visuals en geavanceerde instellingen van LucidChart kunnen softwarearchitecten moeiteloos de huidige en mogelijke toekomstige staat van hun applicatieportfolio visualiseren. Daarnaast krijgen ze meer inzicht in de manier waarop verschillende applicaties samenwerken. Dit maakt het eenvoudiger om applicaties en abonnementen te beheren en de strategie voor applicatiebeheer duidelijk te communiceren naar teams en andere betrokkenen.

“Onze klanten ontwikkelen software op een steeds sneller tempo en onder groeiende druk om deze te schalen op een manier die voldoet aan de behoeften van een hybride, geografisch verspreid personeelsbestand”, zegt Yoav Boaz, Vice President Strategic Portfolio Management. “We zijn erg enthousiast over deze integratie tussen Application Portfolio Management (APM) en Lucidchart. Hiermee kunnen gebruikers zoals enterprise architecten eenvoudig de huidige en toekomstige staat van hun architectuur visualiseren en uiteindelijk gemakkelijker onze klanten krachtiger ervaringen bieden.”

Met de integratie tussen Lucidchart en ServiceNow, waarmee teams hun dagelijkse workflows kunnen verrijken met visuals, vergroot Lucid opnieuw het uitgebreide aanbod van integraties met de Lucid Visual Collaboration Suite. Dankzij integraties met vooraanstaande zakelijke oplossingen zoals Google, Atlassian en Microsoft kunnen teams de mogelijkheden van hun technologie optimaal benutten.

De integratie tussen Lucidchart en ServiceNow is per direct beschikbaar via lucidchart.com.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!