Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2022

Netcompany is partner van GovTech Summit 2022 in Den Haag

Netcompany is partner van GovTech Summit 2022 in Den Haag image

Netcompany kondigt aan een van de officiele partners te zijn van de GovTech Summit 2022. Op de GovTech Summit, die dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt, buigen ministers, bedrijven, managers en beleidsmakers vanuit overheden, de academische wereld, NGO's en startups zich over dringende uitdagingen voor de publieke sector. In discussies wisselen zij best practices uit over het gebruik van digitale oplossingen om een mensgerichte, duurzame en digitale toekomst vorm te geven.

"Onze westerse samenleving bevindt zich in een historische crisis. Oorlog, inflatie, de gezondheidszorg en kosten daarvan - de uitdagingen zijn talrijk. We hebben de verantwoordelijkheid om met nieuwe oplossingen te komen die een stabiel en beter leven voor burgers creëren. De top van dit jaar brengt leiders, denkers en besluitvormers samen om precies te doen waar ze goed in zijn: onze samenleving veranderen in een veilige én duurzame richting. Ik ben er trots op dat Netcompany helpt bij het creëren van de oplossingen van de toekomst", aldus André Rogaczewski, CEO van Netcompany.

Staatssecretaris Van Huffelen en zakelijke top uit IT-wereld

De GovTech Summit vindt plaats op 1 november in Den Haag. Het evenement is verdeeld over drie podia en omvat panelgesprekken, interviews, demo's van de volgende generatie startups en netwerkstations. Naast de zakelijke top uit de IT-wereld is ook staatssecretaris van Huffelen van Binnenlandse Zaken en Digitalisering aanwezig om deel te nemen aan de discussies.

"De verwoestende effecten van de onderling verbonden crises die we nu zien, blijven zich ontvouwen en roepen absoluut cruciale vragen op over de digitale transformatie van onze publieke sector. We moeten nagaan welke prioriteiten we moeten stellen om de doelstellingen van de regeringen en de verwachtingen van de burgers waar te maken", aldus Daniel Korski, medeoprichter van de GovTech Summit.

Meer dan ooit hebben we behoefte aan nieuwe denkwijzen en innovatieve antwoorden op de vele uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd. Als partner van de GovTech Summit is Netcompany een van de drijvende krachten om dat gesprek op een hoger plan te brengen.

Er zijn nog tickets beschikbaar. Meer informatie over de GovTech Summit 2022 is hier beschikbaar. Kijk hier voor een de volledige lijst met sprekers.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!