Martijn Kregting - 31 oktober 2022

Bijna tijd voor GovTech Summit 2022

Op dinsdag 1 november 2022 vindt de GovTech Summit 2022 in het World Forum Den Haag plaats. Het is voor het eerst sinds 2019 dat het evenement weer live plaatsvindt, na twee virtuele edities wegens corona. Het internationale evenement voor innovatie in de publieke sector brengt internationale technologische vernieuwers en beleidsmakers samen om te bedenken hoe overheden kunnen opereren in een digitale wereld.

De Govtech Summit-dag staat vol discussies, gedreven door een missie om transformatieve digitale oplossingen naar de publieke sector te brengen. Er komt een aantal belangrijke thema's aan bod, waaronder: bouwblokken voor GovTech, het versnellen en verbeteren van digitale zorgtoepassingen, inzetten van technologie voor duurzaamheidsdoelen, beschermen van onze samenleving en de sociale cohesie van gemeenschappen, vergroten van de veiligheid van burgers en organisaties online en het profiteren van de grote potentiële voordelen van AI en data.

Visie delen

Tientallen sprekers, zowel uit Nederland als wereldwijd, delen hun visie op één of meer van bovenstaande onderwerpen tijdens presentaties en discussies op drie podia. Nederlandse sprekers zijn onder andere staatssecretaris Alexandra van Huffelen (digitale zaken), Constantijn van Oranje (TechLeap) en burgemeester Jan van Zanen (Den Haag). Internationale sprekers zijn onder andere Mykhailo Fedorov (vice-premier & Minister van digitale transformatie van Oekraïne), André Rogaczewski (Co-Founder & CEO, Netcompany) en Pedro Tavares, de Portugese staatssecretaris van Justitie.


Inschrijven voor 1 november kan nog altijd!

De locatie van de Govtech Summit 2022 is:

World Forum
Churchillplein 10
Den Haag

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!