Witold Kepinski - 10 november 2022

Techone neemt IRIS one uit Rosmalen over

Techone neemt IRIS one uit Rosmalen over image

Techone versterkt met de overname van IRIS one haar landelijke positie als dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB en zet met de overname verder in op de verbreding van het dienstenaanbod om zo nog beter in te spelen op de behoeften van zijn klanten.

IRIS one is een vooraanstaande Managed Service Provider en is gevestigd in Rosmalen. Inmiddels bedient het bedrijf met 50 medewerkers ruim 1.300 klanten in heel Nederland. IRIS one levert cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure en beschikt over een sterke achtergrond in Unified Communications.

Volgens Lars van den Dungen en Daniël Cirk, oud-eigenaren van IRIS one, past de overname van IRIS one door Techone binnen de gedeelde (toekomst)visie: “Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij Techonevoor IRIS one een logische stap. Hiermee kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Samen met Techone zal IRIS one nog beter kunnen anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT. Wij zijn trots op onze tijd als aandeelhouders bij IRIS one en geloven dat wij in Techone de juiste partner hebben gevonden om het stokje over te dragen.”

Coert Coomans, directeur van Techone stelt in het verlengde hiervan: “We heten onze nieuwe collega’s en de IRIS one klanten een warm welkom bij Techone. Met de kennis en ervaring van het IRIS one team op het gebied van Microsoft en UC-oplossingen kunnen we MKB-ondernemers in Nederland nog beter ondersteunen in het digitaal ondernemen. Daarnaast vormt de samenwerking met IRIS one een belangrijke volgende stap in het realiseren van een landelijke dekking. We zien er naar uit om met het team in Rosmalen samen te werken aan de missie om de klanten met een sympathieke, toegankelijke en deskundige service op het gebied van ICT volledig te ontzorgen.”

IRIS one zal vanuit het huidige pand in Rosmalen als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van IRIS one betekent deze overname dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Techone.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!