Witold Kepinski - 12 november 2022

AMD biedt nieuwe EPYC processors voor datacenters

AMD biedt nieuwe EPYC processors voor datacenters image

AMD kondigt de algemene beschikbaarheid aan van de 4e generatie AMD EPYC processors. Deze toepassingen in onder andere servers bieden volgens AMD ongeëvenaarde prestaties voor kritieke workloads in cloud, enterprise, en high performance computing omgevingen.

De 4e generatie AMD EPYC -processors brengen architectuur, technologie en functies van de volgende generatie naar het moderne datacenter. Gebouwd op de "Zen 4"-kern, de best presterende kern ooit van AMD 4 , leveren de processors volgens AMD de nodige  prestaties, energie-efficiënti en helpen klanten de modernisering van het datacenter te versnellen voor een grotere applicatiedoorvoer en meer bruikbare inzichten.

"Het kiezen van de juiste datacenterprocessor is belangrijker dan ooit, en 4e generatie EPYC-processors leveren leiderschap in elke dimensie", zegt Dr. Lisa Su, voorzitter en CEO van AMD. “Het datacenter vertegenwoordigt de grootste groeimogelijkheid en de meest strategische prioriteit voor AMD, en we zijn vastbesloten om van AMD de voorkeurspartner te maken door het breedste portfolio van krachtige en adaptieve computerengines in de branche aan te bieden. We hebben de beste datacenter-CPU-roadmap in de branche gebouwd en met de 4e generatie EPYC leveren we weer een grote stap voorwaarts in prestaties en efficiëntie om de beste serverprocessor-roadmap nog beter te maken."

Lees meer details hier.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!