Wouter Hoeffnagel - 24 november 2022

NTT lanceert 360 Observability

NTT lanceert 360 Observability image

NTT lanceert 360 Observability. Met deze managed service krijgen organisaties diepgaand inzicht in cloudnative applicaties en hybride IT en multicloud infrastructuur voor de gehele IT-stack. 360 Observability combineert end-to-end maturiteitsbeoordelingen van architecturen en strategieën die gekoppeld zijn aan gewenste bedrijfsresultaten en KPI's. Door de applicatiebewaking ontstaat uitgebreid inzicht in voorwaardelijke prestatieproblemen, zodat teams problemen snel kunnen verhelpen.

Moderne applicaties draaien tegenwoordig in zeer complexe, verspreide omgevingen. Teams worstelen vaak met het faciliteren van veilige, goede en betrouwbare digitale ervaringen omdat inzichten ontbreken. NTT's 360 Observability, op basis van Cisco Full-Stack Observability, gaat verder dan domeinbewaking met een geïntegreerde aanpak van applicatieprestaties, digitale ervaringen, optimalisatie van resources, multicloud infrastructuur en netwerk- en applicatiebeveiliging. Met 360 Observability kunnen teams proactief de belangrijkste problemen identificeren, prioriteren en oplossen.

End-to-end inzicht in prestaties

"Al meer dan 30 jaar helpt NTT klanten met digitale en cloudtransformatie. Onze nieuwe dienst 360 Observability markeert een nieuw hoofdstuk voor NTT en onze klanten", zegt Oscar Garcia, Global SVP of Strategy and Technology, NTT Managed Cloud Services. "Met de technologie van Cisco krijgen klanten een end-to-end inzicht in de performance van systemen, applicaties, meerdere clouds en netwerken met behulp van geavanceerde analytics en automatisering om zo werkzaamheden te transformeren en een uitstekende klantervaring te bieden."  

360 Observability bestaat uit twee componenten:

  • Observability Maturity Assessment: biedt de expertise en kennis die nodig is om prestatiebeheer en operationele maturiteit te verbeteren, waardoor teams kunnen worden samengesteld op basis van bedrijfs- en IT-doelstellingen. Deze beoordeling identificeert, samen met meetbare KPI's, architecturen en strategieën om de gewenste bedrijfsresultaten te bereiken.
  • Multi-cloud Application Monitoring: biedt datagedreven inzichten in de prestaties van applicaties van browser en mobiele app tot applicatie middleware en backend databases. Het bestaat uit een team van waarnemende engineers en consultants die technische ondersteuning en adviserende taken bieden om het 360 Observability platform te bedienen en te optimaliseren.

Belangrijke eigenschappen van 360 Observability zijn onder meer applicatie en infrastructuur health checks, aanpasbare dashboards voor monitoring, intelligente waarschuwingen en rapporten, en mogelijkheden voor het isoleren van fouten. De proactieve Application Monitoring biedt bedrijven real-time inzicht in de full stack van beschikbare data, terwijl Observability Maturity Assessment de kosten en prestaties optimaliseert. Dit maximaliseert de inkomsten van bedrijven, bevordert proactieve probleemidentificatie bij de oorzaak en maakt snelle herstelmaatregelen mogelijk.

"In toenemende mate willen klanten flexibiliteit bij het gebruik van geavanceerde observability en analytics als een managed service”, zegt Alexandra Zagury, VP van Partner Managed en as-a-Service Sales bij Cisco. "NTT's 360 Observability laat zien hoe deze mogelijkheden gezamenlijk worden ontwikkeld en geleverd, gebaseerd op Cisco Full-Stack Observability met als doel onze gezamenlijke klanten te ondersteunen met het realiseren van uitstekende digitale ervaringen, het stimuleren van inkomsten en het versnellen van digitale transformatie."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!