Floris Hulshoff Pol - 24 november 2022

Traxion en XM Cyber kondigen strategisch partnership aan

Traxion en XM Cyber kondigen strategisch partnership aan image

Traxion en XM Cyber, twee cybersecurity bedrijven op het gebied van managed services en analyse, detectie en preventie van cyberaanvallen, kondigen een nieuw partnership aan! Dit partnership stelt ze in staat om hun klanten nóg beter te beschermen tegen blootstellingen aan cybersecurity risico’s.

Met XM Cyber’s technologie kunnen bedrijven een diepgaand inzicht krijgen in beveiligingslekken en veranderingen in hun on-prem, SaaS en cloudnetwerken. Beveiligingslekken in het cybersecurity landschap die normaal onder de radar blijven komen sneller boven water dankzij continue en geautomatiseerde beveiliging. D.m.v. XM Cyber’s mogelijkheid om in productie simulaties te draaien, kunnen tests en scenario’s continue worden uitgevoerd zonder risico op onderbreking van bedrijfskritische processen.

“Met Attack Path Management diensten van Traxion stellen we klanten in staat om aanvalsscenario’s te voorspellen, om zo de risico's in de omgevingen van de klant te beperken” aldus Evert van den Branden, CEO van Traxion, deel van de Swiss IT Security Group (SITS Group). “Ook biedt onze Managed APM een hoog niveau van bescherming en een hogere return op de beveiligingsuitgaven van onze klant. Dit wordt gerealiseerd d.m.v. 24/7 ondersteuning voor detectie en herstel van beveiligingslekken in uw infrastructuur met een hoog risiconiveau.”

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!