Witold Kepinski - 29 november 2022

Siemens gunt Atos nieuw belangrijk contract voor levering SIAM-diensten

Siemens gunt Atos nieuw belangrijk contract voor levering SIAM-diensten image

Atos gaat in samenwerking met Siemens en een multi-sourced zakelijk ecosysteem een nieuwe generatie integratie- en orkestratiediensten leveren die gebaseerd zijn op haar Atos SIO Bridge-oplossing. De overeenkomst is onderdeel van een strategisch initiatief van Siemens om de manier waarop zij haar IT-diensten exploiteert en beheert te veranderen. Siemens en Atos ontwikkelen in gezamenlijkheid een partnership dat is gericht op het voortdurend leren, verbeteren en innoveren voor klanten en medewerkers.

De overeenkomst is het grootste integratiecontract, waarbij het Atos Bridge SIO/SIAM- bestuurssysteem wordt ingezet. Dit model wordt voor Siemens afgestemd op best practices en een kernset van principes en drivers en zal tegelijkertijd flexibiliteit, innovatie en efficiëntie bieden. Als onderdeel van dit contract heeft Atos een grote groep experts van Siemens ingeschakeld.

"Om de digitale transformatie van Siemens met ondersteuning van Atos te versnellen, moeten we in staat zijn de krachten van alle partijen in ons ecosysteem te benutten. Atos' krachtige combinatie van end-to-end integratie- en orkestratiediensten gaat ons helpen bij het implementeren van collaboratieve innovaties, wat de weg zal vrijmaken voor een meer flexibele en soepele interactie en participatie", vertelt Hanna Hennig, CIO van Siemens.

"We zijn er trots op dat Siemens heeft gekozen voor de AI-gestuurde integratie- en orkestratieoplossingen van Atos. Met ruggensteun van de omvangrijke groep IT-experts die zich bij ons aansluit, zal Atos Siemens IT in staat stellen om te profiteren van een innovatief IT-ecosysteem met als doel haar digitale transformatie te versnellen", aldus Rakesh Khanna, Head of Digital van Atos.

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!