Wouter Hoeffnagel - 29 november 2022

Rapid Circle neemt Australische Seven Sigma Business Solutions over

Rapid Circle neemt Australische Seven Sigma Business Solutions over image

De Nederlandse Microsoft-specialist Rapid Circle neemt het Australische Seven Sigma Business Solutions over. Het bedrijf is gespecialiseerd in Microsoft Power Platform Governance en de inrichting van complexe digitale werkplekken met Office 365 en Azure.

Seven Sigma Business Solutions is opgericht in 2007 en telt 16 medewerkers. Het is voor Rapid Circle de derde Australische overname sinds begin 2021. Paul Culmsee, mede-oprichter en managing partner van Seven Sigma Business Solutions Managing Partner zegt over de samenwerking: “Sinds de eerste release hebben we een exponentieel toenemende vraag gezien naar mensen met expertise op alle aspecten van Power Platform. Voor Seven Sigma is het bundelen van de krachten met Rapid Circle een logische volgende stap voor ons team en onze klanten om onze expertise uit te breiden en ons bereik te vergroten. Rapid Circle en Seven Sigma hebben een eenzelfde geschiedenis in het Microsoft-ecosysteem en, het belangrijkste voor ons, gedeelde waarden bij het leveren van effectief managementadvies naast bewezen technisch inzicht. We zijn verheugd om deel uit te maken van een grotere, zeer bekwame, internationaal gerichte organisatie met dezelfde toewijding waarmee wij al 15 jaar werken.”

Positie versterken

Harold Punter, ceo van Rapid Circle: “Met deze overname versterken we onze positie op zowel de lokale als internationale markt. Er vindt veel kruisbestuiving plaats, en met de specifieke expertise die Seven Sigma Business Solutions in huis heeft kunnen we ook onze Nederlandse klanten beter bedienen, net als klanten in onze andere markten. Met hun jarenlange ervaring met Microsoft Power Platform zijn we nog beter in staat om veilige, betrouwbare werkomgevingen te bieden en ervoor te zorgen dat organisaties datagedreven kunnen opereren.”

Rapid Circle beschikt naast Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Nieuwegein ook over vestigingen in India en Australië.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!