Floris Hulshoff Pol - 29 november 2022

TCS helpt Randstad met modernisering digitale kern

TCS helpt Randstad met modernisering digitale kern image

Tata Consultancy Services (TCS) kondigt aan haar samenwerking met Randstad, een wereldleider op het gebied van HR-diensten, uit te breiden om het applicatiepark van het bedrijf in de cloud te moderniseren, het beveiligingsbeleid te versterken en haar groei- en transformatietraject te versnellen.

Randstad koos TCS in 2016 als strategisch transformatiepartner om digitale technologieën te gebruiken met een menselijke benadering en zo het juiste talent voor de juiste functies te vinden. Tijdens de eerste fase van haar digitale transformatie leidde TCS één van de grootste publieke cloudmigratieprojecten - waarbij meer dan 925 IT-applicaties van meer dan 50 legacy datacenters over de hele wereld naar een publieke cloud werden verplaatst.

In de huidige fase van het transformatieproces van Randstad zal TCS haar contextuele kennis, diepgaande expertise, uitgebreide partnerecosysteem en AWS-mogelijkheden inzetten om Randstad's cloudrationalisatie en applicatiemodernisering te versnellen. Dit zal worden bereikt met een mix van SaaS (Software as a Service) en meer cloud native-applicaties die gebruikmaken van PaaS (Platform as a Service).

TCS zal ook de beveiliging van Randstad verbeteren door het onboarden en uitrollen van wereldwijde beveiligingsdiensten en het opschalen van het wereldwijde DevSecOps-platform. Door Randstad's digitale kern binnen AWS te moderniseren, zal TCS helpen bij het verenigen en opschalen van diverse diensten, zoals informatiebeveiliging, netwerk, service control, service management, business application management en business application hosting. Dit alles zal naar verwachting resulteren in een nieuw en veilig, klantgericht cloud operating model dat een hogere kwaliteit van dienstverlening aan lokale leden van de Randstad Groep mogelijk maakt.
Martin de Weerdt, Global Chief Information Officer, Randstad, licht toe: "We kijken uit naar de voortzetting van onze langetermijnrelatie met TCS, die tot nu toe sterke resultaten heeft opgeleverd, waaronder een succesvol cloudinfrastructuurproject. Deze nieuwe overeenkomst om ons technologielandschap te moderniseren zal ons in staat stellen om cloudmodernisering te leveren, met hogere operationele efficiëntiewinst en verbeterde beveiligingsweerbaarheid met proactieve preventie, snellere detectie en respons."

Josu Devasia, Country Head, TCS Netherlands zegt: “Voortbouwend op ons eerdere success bij het managen van de publieke cloudmigratie van Randstad, zijn we blij dat we nu samen met het bedrijf werken aan het versnellen van hun digitale transformatie. Met onze diepgaande domeinkennis met betrekking tot professionele dienstverlening en expertise binnen het AWS-platform, helpen we Randstad bij het bereiken van haar cloud-first moderniseringsvisie, het verbeteren van de klantervaring en weerbaarheid en het op de lange termijn bevorderen van groei- en winstegevendheid van het bedrijf.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!