Witold Kepinski - 02 december 2022

Jeroen Hoogland wordt nieuwe CEO Trust

Jeroen Hoogland wordt nieuwe CEO Trust image

Per 1 december kondigt Trust met genoegen de komst aan van Jeroen Hoogland als nieuwe CEO van het bedrijf. Als CEO completeert hij nu samen met Allard Boer (CFO), Martijn Lutgerink (CCO) en Dorothee de Backer (Head of Product) de raad van bestuur.

Met eerdere functies bij bedrijven als Philips en GP Industries, brengt Hoogland meer dan 25 jaar ervaring in de consumentenelektronica-industrie mee naar zijn nieuwe functie bij Trust. Na eerder in Hong Kong en Stockholm te hebben gewerkt, in zowel premium- als value-for-money-bedrijven, zal de nieuwe CEO Trust een internationaal commercieel perspectief bieden.

"Ik kijk ernaar uit om binnen het bedrijf een 'One Trust'-teamgeest op te bouwen en nieuwe kansen te definiëren om de Trust-activiteiten te laten groeien", zegt Hoogland.

Met verschillende nieuwe producten in de pijplijn, een focus op het blijven groeien van zowel B2C- als B2B-onderdelen van het bedrijf, en een toezegging om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verkleinen in termen van producten, verpakkingen en activiteiten; dit is een spannende tijd vol verandering voor het bedrijf. Zoals Hoogland zegt: "Trust heeft een rijke geschiedenis waar we trots op kunnen zijn, en ik kijk ernaar uit om samen met het Trust-team te bouwen aan een geweldige toekomst voor het bedrijf."

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!