Witold Kepinski - 06 december 2022

Gerard Allison wordt SVP Sales voor Sophos EMEA

Gerard Allison wordt SVP Sales voor Sophos EMEA image

Sophos, speler in cybersecurity-as-a-service, heeft aangekondigd dat Gerard Allison zich bij Sophos heeft aangesloten als Senior Vice President of Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

“We zijn erg verheugd dat Gerard zich bij Sophos heeft aangesloten om onze groei-inspanningen in EMEA, een van de grootste regio's voor het bedrijf, te leiden en te helpen versnellen. Gerard heeft een grondige kennis van het distributie- en resellerkanaal, evenals uitgebreide kennis van het succesvol opzetten van nieuwe routes naar de markt. Met deze indrukwekkende staat van dienst zal Gerard een waardevolle en belangrijke Sophos-verkoopleider zijn die toezicht houdt op EMEA, vooral nu we 2023 ingaan met onze nieuwe Sophos Managed Detection and Response -service”, aldus Michael Valentine, chief revenue officer bij Sophos. “De behoefte aan moderne cyberbeveiligingsoplossingen, waaronder MDR-services van een team van experts die zijn opgeleid om indringers te herkennen die zich 'in het volle zicht' langs de aanvalsketen bevinden, is absoluut noodzakelijk geworden, zoals aangegeven in het Sophos 2023 Threat Report. Sophos' assortiment van producten, diensten en mogelijkheden voor informatie over bedreigingen, in combinatie met Gerard's carrière-expertise op het gebied van cyberbeveiliging en technologie, zal ervoor zorgen dat onze EMEA-partners klanten en prospects de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden die beschikbaar zijn."

"Sophos is marktleider en pioniert met een nieuw type MDR-service waar elke organisatie van kan profiteren, dus ik ben verheugd om op dit moment bij Sophos te komen en het indrukwekkende verkoopteam van het bedrijf in EMEA te leiden", aldus Allison. "Ik kijk er ook naar uit om nauw samen te werken met ons uitgebreide partnernetwerk in de regio om nieuwe inkomstenstromen te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat klanten de juiste beveiliging hebben die nodig is om zich te verdedigen tegen de hardnekkige aanvallers van vandaag."

Allison heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche en staat bekend om zijn ondernemersstijl en visie, het verhogen van de omzet, het ontwikkelen van verkoopprogramma's, training en activering, het opbouwen van klant- en partnerbetrokkenheid en nog veel meer. Allison sluit zich aan bij Sophos van Exclusive Networks. Eerder werkte hij ook bij Gigamon en Juniper Networks. Hij is gevestigd in Essex, VK.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!