Wouter Hoeffnagel - 07 december 2022

GeONE gaat partnership aan met eMagiz

GeONE gaat partnership aan met eMagiz image

GeONE en eMagiz gaan een partnership aan. Binnen deze samenwerking verwerft GeONE zowel de status van certified Value Added Business Solution Partner als die van certified Integration Solution Partner. Waar de eerste status vooral gericht is op het inzetten van het eMagiz platform ten behoeve van integraties met de door GeONE geïmplementeerde documentmanagementsystemen, krijgt GeONE door haar ISP status ook de mogelijkheid om op zichzelf staande iPaaS oplossingen in de markt aan te bieden.

Aan het partnership is een uitgebreid selectieprocedure, bestaande uit kennismakingsgesprekken, demonstraties en onderzoek naar de synergie in de business proposities. Bastiaan Brefeld, een van de oprichters van GeONE, over het nieuwe partnership: “Wij zoeken altijd partners die toegankelijk zijn, we vinden het daarom belangrijk dat eMagiz een Nederlandse speler is. Daarbij kijken we vervolgens naar bewezen technologie die inzetbaar is bij omvangrijke organisaties. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat een partner dezelfde kernwaarden deelt: klant centraal stellen, innovatie en kwaliteit. GeONE en eMagiz passen daarom goed bij elkaar en nog belangrijker, met dit partnership bieden wij een antwoord op de meest complexe integratievraagstukken van morgen.”

Bart Buschmann, Commercial Manager bij eMagiz, zegt hierover: “GeONE is een sterke partij die dicht tegen de business processen van eindklanten aan zit, eMagiz wordt ook wel eens een middleware oplossing genoemd, je ziet ons dan ook zelden tegen de business aan zitten. De kracht van een iPaaS als eMagiz, die alles met alles kan verbinden, en een partij als GeONE die dicht op de business processen van klanten acteert, is een integrale oplossing die direct een antwoord levert op complexe integratievraagstukken. Daarbij rekening houdend met hun business maar ook met alle technologie en alle complexe integraties die daar onder liggen.“

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!