Wouter Hoeffnagel - 20 december 2022

Dropbox neemt FormSwift over

Dropbox neemt FormSwift over image

Dropbox neemt FormSwift over, een bedrijf gespecialiseerd in software voor documentbeheer. Dropbox betaalt 95 miljoen dollar voor het bedrijf, omgerekend zo'n 90 miljoen euro. De overname is op 15 december afgerond.

"Bij Dropbox bouwen we tools om onze klanten te helpen slagen in de virtuele wereld van vandaag door handmatige workflows te moderniseren en taken te digitaliseren", zegt Chetan Dandekar, Vice President en General Manager van de Document Workflows Group bij Dropbox. “Als onderdeel hiervan richten we ons op het bouwen van een end-to-end workflowervaring voor overeenkomsten, meest recentelijk met eenvoudige, veilige tools zoals Dropbox Sign, Dropbox Forms en DocSend. Met een vergelijkbaar klantenbestand van kleine bedrijven en freelancers, en een bibliotheek met veelgebruikte formulieren en overeenkomstsjablonen, zijn we er vast van overtuigd dat FormSwift een sterke aanvulling is op onze productsuite voor documentworkflows en ons zal helpen onze klanten nog meer waarde te bieden.”

FormSwift biedt een reeks templates voor documenten aan klanten, die variëren van onboarding-gerelateerde documenten voor werknemers tot huurovereenkomsten en geheimhoudingsovereenkomsten. Dropbox wil deze templates in Dropbox integreren en klanten zo een end-to-end workflow voor overeenkomsten bieden.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!