Jeroen Bordewijk - 20 december 2022

Dutch IT Channel As-a-Service Innovator of the Year 2022: wie wordt het?

Dutch IT Channel As-a-Service Innovator of the Year 2022: wie wordt het? image

Met het snel groeiende aantal SaaS-, PaaS-, IaaS- en andere as-a-Service-diensten kon-ie niet uitblijven: een speciale Dutch IT-channel Award voor As-a-Service Innovator of the Year. Dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een partij die serieus werk maakt van vernieuwing in de wondere wereld van cloud. De winnaar wordt op 16 maart 2023 bekend gemaakt tijdens een feestelijke 'Hollywood style' uitreiking in Studio21 in Hilversum. U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

De genomineerden in deze categorie zijn:

Boomi en Nalta zijn samen genomineerd vanwege een indrukwekkende klantcase bij Paula's Choice, een van 's werelds oudste online beautymerken. Boomi is een Amerikaans softwarebedrijf dat tekent voor onder meer een toonaangevend IaaS-platform. Nalta is een softwarebedrijf uit Almere dat de technologie Electronic Data Interchange (EDI), die Paula's Choice al gebruikt sinds de jaren zeventig, met behulp van Boomi's cloudintegratieplatform AtomSphere in een nieuw 'cloudjasje' heeft gestoken. Paula's Choice groeit hard en liep tegen de limiet aan van het handmatige, e-mailgedreven orderproces. Met EDI in combinatie met Boomi en door de automatisering van data flows kunnen ordervolumes nu wél op de gewenste schaal worden verwerkt.

KnowBe4 levert 's werelds grootste geïntegreerde platform voor security awareness trainingen, compleet met gesimuleerde phishing aanvallen. De Amerikaanse beveiligingsservice, net als vele andere IT-bedrijven in Nederland te vinden aan de Papendorpseweg in Utrecht, richt zich op de menselijke kant van security. Met de trainingen en de beveiligingsproducten van KnowBe4 laten organisaties hun personeel betere beveiligingskeuzes maken. Dat is hard nodig, want uit het in 2022 verschenen Verizon Data Breach Investigations Report blijkt dat bij 82 procent van de cyberaanvallen het gedrag van mensen cruciaal was. KnowBe4 was de afgelopen twee edities genomineerd in de categorie Security Innovator of the Year.

Lenovo dingt mee naar deze award met een IaaS-model dat een cloud-achtige ervaring geeft, waardoor klanten altijd op het juiste moment en 'van de pocket tot de edge' de juiste oplossingen kunnen gebruiken. Precies waar de markt om vraagt, want met het hybride werken nog altijd in opkomst groeit ook de vraag naar flexibele, aanpasbare en schaalbare oplossingen hard. Bedrijven kunnen de tijd en ruimte vrijmaken die zij nodig hebben om vooruit te komen door het datacenterbeheer en de IT-dienstverlening te vereenvoudigen, vindt de Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica. Lenovo levert zijn producten met on-premises beveiliging, goed voor de nodige controle en vooral gemoedsrust.

NTT Ltd. laat klanten met een intelligente en veilige Network-as-a-Service dienstverlening profiteren van voordelen als meer flexibiliteit, schaalbaarheid, automation, voorspelbaarheid en controle. Volgens de Japanse leverancier moeten organisaties in de huidige wereld van hybride werken en 'hyperconnectiviteit' voldoen aan hoge eisen op het gebied van zowel employee experience als customer experience. De juiste edge-to-cloud strategie is daarom essentieel. NTT was in 2022 'Leader' in het Gartner Magic Quadrant for Network Services. NTT Nederland, dat opereert vanuit Barneveld, kreeg het afgelopen jaar de award voor Cisco Customer Experience Partner of the Year EMEA North Theatre, voor NTT's software-defined lifecycle services.

PQR levert tal van as-a-Service diensten onder de naam Spacehub: van Desktop tot Back-up en van Workspace en Networking tot Monitoring en Cyber Security. De 'rustmakers in IT' introduceerden SpaceHub in 2018 om de complexiteit uit IT-omgevingen te halen. Een mooi voorbeeld is SpaceHub Flexible Capacity, een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossing gebaseerd op HPE Greenlake. Met deze oplossing, die een cloudervaring naar het eigen datacenter brengt en proactief wordt beheerd door Managed Services van PQR en HPE Datacenter Care, kunnen organisaties laagdrempelig, fasegewijs en gecontroleerd hun IT-infrastructuur als dienstverlening afnemen en betalen naar gebruik. De oplossing kan zowel in een eigen datacenter draaien als in een private datacenter.

U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!