Wouter Hoeffnagel - 22 december 2022

Insight Enterprises Nederland krijgt nieuw kantoor in Apeldoorn

Insight Enterprises Nederland krijgt nieuw kantoor in Apeldoorn image

IT-adviseur en solutions integrator Insight Enterprises betrekt per 16 januari 2023 een nieuw kantoor aan de Wapenrustlaan 11 te Apeldoorn. Het pand vormt de nieuwe thuisbasis en hoofdkantoor van Insight Enterprises Nederland. Het kantoor is volledig geoptimaliseerd voor het hybride werken.
 
“Het hybride werkmodel is niets nieuws voor onze organisatie, echter door de pandemie hebben we kunnen ervaren dat thuiswerken echt de nieuwe norm is en dat de kantooromgeving als aanvulling wordt gezien om elkaar te ontmoeten, te brainstormen en samen te werken. Om die reden is besloten om de bijkantoren in Amsterdam en Enschede te sluiten en een andere locatie te zoeken voor ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Een nieuwe locatie die is voorzien van de modernste faciliteiten die het hybride werken optimaal ondersteunen”, zegt Barry Versnel, Head of Business Management Insight Nederland.
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt om op het nieuwe kantoor een inspirerende en rustgevende omgeving te creëren. Een omgeving die de creativiteit bevordert en de proactiviteit en samenwerken tussen de medewerkers ondersteunt. Het nieuwe kantoor bevindt zich dichtbij uitvalswegen en op loopafstand van het centraal station.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!