Witold Kepinski - 22 december 2022

Microsoft: nieuwe mijlpaal voor Cloud Solution Providers

Microsoft: nieuwe mijlpaal voor Cloud Solution Providers image

Microsoft meldt een 'nieuwe mijlpaal voor Cloud Solution Providers' zo meldt het bedrijf in een blog. "Terwijl we onze reis naar nieuwe handel voortzetten, evolueren onze partnerincentives. We bieden momenteel partnerincentives voor meer dan 400 Azure-, Microsoft 365- en Dynamics 365-SKU's in nieuwe handel om partners te ondersteunen bij het migreren van klanten naar de nieuwe ervaring. Zoals eerder aangekondigd, zal Microsoft, met de nieuwe stimulansen voor handel, de oude stimulansen voor deze SKU's op 31 december 2022 stopzetten. U vindt een volledige lijst van de betrokken SKU's in het CSP-productaddendum op de portal voor partnerincentives."

Om incentives te blijven verdienen, moet de Microsoft partner deze aanbiedingen afhandelen in de nieuwe commerce-CSP, waarbij de partner is ingeschreven voor het Microsoft Commerce Incentives (MCI)-programma en voldoet aan de geschiktheidsvereisten.

Niet-commerciële aanbiedingen die zijn opgenomen in het CSP-productaddendum en die vanaf 1 januari 2023 niet beschikbaar zijn in de nieuwe handel, blijven beschikbaar via verouderde CSP-stimulansen.

Microsoft blijft partnerincentives betalen voor niet-commerciële aanbiedingen die niet beschikbaar zijn in de nieuwe handel, waaronder aanbiedings-ID's en promoties voor het onderwijs, de overheid en non-profitorganisaties.

Volgende stappen

Om de acceptatie van op stoelen gebaseerde aanbiedingen in de nieuwe commerce-ervaring te begrijpen en effectief te stimuleren, moeten partners de beschikbare bronnen bekijken en delen met de juiste belanghebbenden van de organisatie.

Lees meer details hier.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Jamf BN Ebook 14-09-2023 tm 28-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!