Wouter Hoeffnagel - 28 december 2022

Wie wordt CSP of the Year 2022?

Wie wordt CSP of the Year 2022? image

Vorig jaar won SoftwareONE de Dutch IT Channel Award voor Cloud Service Provider of the Year. Een belangrijke prestatie was de manier waarop dit softwarebedrijf de IBM Cloud toegankelijk en geschikt had gemaakt voor onderzoeks- en onderwijsinstellingen, die veel werken met privacygevoelige informatie. Welke CSP blonk dit jaar uit met clouddiensten als IaaS, SaaS en PaaS? De winnaar wordt op 16 maart 2023 bekend gemaakt tijdens een feestelijke 'Hollywood style' uitreiking van de Dutch IT Channel Awards in Studio21 in Hilversum. U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

De genomineerden in deze categorie zijn:

BPSOLUTIONS timmert flink aan de weg met cloud & managed services. Diverse gemeentes, ziekenhuizen en zorginstellingen profiteerden in 2022 van de diensten van het bedrijf uit Utrecht, net als de Rabobank en de Belastingdienst. Een goed voorbeeld van de projecten die BP Solutions aanpakt sinds de dienstverlener transformeerde van traditionele, projectgeorganiseerde VAR naar een echte cloud & managed services provider, is de transitie van een on-premises datacenter naar een enterprise hybrid clouddienst bij de Technische Unie. BP Solutions is trots op een Customer Delight Score (NPS) van 92, en op 'een intensieve klantgerichtheid' en 'een committment to excellence'.

Eshgro wil organisaties digitaal laten transformeren naar een slimme en toekomstbestendige online werkplek. Het gaat niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid, vindt de CSP uit Boxmeer. De winnaars van morgen zijn de organisaties die het beste inspelen op voortdurend veranderende marktomstandigheden, en daarom heeft Eshgro dé oplossing die organisaties sneller, eenvoudiger en veiliger laat (samen)werken in de cloud: Smarter 365. Dit platform, met Microsoft 365 en Azure als basis, geeft klanten volop inzicht in (IT-)kosten en applicaties, en zorgt voor een snelle uitrol van MS Modern Workplaces voor alle gebruikers en op alle apparaten.

Fundaments behaalde in juni 2022 als eerste bedrijf in Nederland de status van 'VMware Sovereign Cloud'. De 'vrijdenkende experts in clouds', zoals de internetprovider uit Enschede zichzelf met recht afficheert, kunnen hierdoor aan klanten garanderen dat hun data voor de volle 100 procent door Fundaments wordt gecontroleerd, beheerd en bewaakt, dat deze data altijd op Nederlandse bodem staat en dat de opslag voldoet aan alle geldende Nederlandse (privacy) wet- en regelgeving. De vijftig experts van Fundaments weten de 'mission-critical cloud-based' processen en activiteiten van grootzakelijke organisaties als overheidsinstellingen, IT-dienstverleners en softwareontwikkelaars uitstekend te borgen.

Leaseweb Global wil continu inspelen op de nieuwste behoeften van klanten, en altijd de cloudtechnologieën en -diensten leveren waarmee zij hun business écht laten groeien. De IaaS-leverancier uit Amsterdam wist in 2022 als een van de eerste dienstverleners in Europa te voldoen aan een belangrijke gedragscode van de CISPE – de Europese brancheorganisatie voor IaaS-providers – voor databeveiliging in de cloud. Sindsdien hebben klanten van Leaseweb de zekerheid dat alle hosting- en clouddiensten gecontroleerd zijn door een onafhankelijke toezichthouder. De succesvolle oplossing Cloud Connect van Leaseweb werd onlangs uitgebreid met snelle en veilige verbindingen met Microsoft Azure.

Met meer dan 500 medewerkers ontzorgt SLTN gepassioneerd de ICT bij gerenommeerde klanten. Het IT-consultancybedrijf uit Hilversum ontwikkelde recentelijk voor CreYou BV – een 'kleindochter' van SLTN – een baanbrekend PaaS-platform met IBM Cloud Computing. Hiermee creëren gebruikers eenvoudig een communityomgeving met eigen content, waarbij ze altijd het eigenaarschap houden over de data. Om redenen van schaalbaarheid en beheersbaarheid is het platform gebaseerd op Kubernetes container orchestration, met Database-as-a-Service en Objectstorage-as-a-Service van IBM. SLTN won deze award in 2018. In 2019 was SLTN VAR of the Year, een jaar later MSP of the Year.

U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!