Witold Kepinski - 16 januari 2023

Atos levert strategische adviesdiensten aan UWV

Atos levert strategische adviesdiensten aan UWV image

Atos bevestigt dat het door het UWV is geselecteerd om strategische adviesdiensten te leveren ter ondersteuning bij het nemen van strategische beslissingen over innovatieve technologieën, bedrijfsprocessen en transformatie.

Als resultaat van de overeenkomst biedt Atos samen met haar partners BDO en &Samhoud het UWV zowel 'harde' adviesdiensten - waaronder IT-, financieel, juridisch en fiscaal advies - als 'zachte' adviesdiensten op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap om te kunnen anticiperen op veranderingen in regelgeving van ministeries en overheidsinstanties.

Door het UWV te voorzien van de dienstverlening die nodig is om voortdurend in te kunnen spelen op een veranderende omgeving en de verwachtingen van klanten en partners, stelt zij haar in staat op basis van relatief korte doorlooptijden op maat gesneden strategisch advies te verkrijgen, dat kan worden geïmplementeerd bij nieuwe ontwikkelingen en een potentiële transitie van de gehele organisatie.

Laura Nuhaan Hoofd Digital en BDS, Atos Nederland: "Atos kijkt ernaar uit om waarde toe te voegen voor het UWV, dat een aantal essentiële diensten aan Nederlandse burgers biedt. Hieraan geven we invulling door samen met onze partners digitale en mensgerichte strategische adviesdiensten aan te bieden. Zo stellen we het UWV in staat om continu een uitstekende performance te leveren en haar dienstverlening aan burgers en organisaties in Nederland te verbeteren door het benutten van data en technologie."

Het contract bouwt voort op Atos' ervaring met het ondersteunen van digitale transformaties van overheidsdiensten in Nederland. Vorig jaar sloot zij een overeenkomst met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) om zijn SAP-centrische IT-infrastructuur te migreren naar de publieke cloud. In 2021 jaar kondigden Atos en IBM aan samen te werken aan de bouw van een nieuwe, zeer geavanceerde digitale infrastructuur voor het Ministerie van Defensie.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!