Floris Hulshoff Pol - 24 januari 2023

Samenwerking Aeriez & LicentiePro Belgie

Samenwerking Aeriez & LicentiePro Belgie image

LicentiePro en ISV Aeriez, specuialist op het gebied van organisatie en operationeel design op basis van data-science, kondigen een samenwerking aan in 2023 om gezamenlijk een meerwaarde te kunnen bieden aan organisaties van klein tot groot in de Belgische ondernemers markt.

Ives De Saeger, Ceo van Aeriez en Olaf van Cronenburg zaakvoerder bij LicentiePro België tekenden onlangs te Antwerpen de samenwerkingsovereenkomst die moet leiden tot de creatie van meerwaarde en besparingspotentieel voor Belgische ondernemingen.

Uiteindelijk hebben beide organisaties ook het doel is om ook via de zusterorganisatie van LicentiePro in diverse west, Noord en Oost Europese landen uit te breiden door middel van de software ReportAnywhere van Aeriez.

Quote Olaf van Cronenburg van LicentiePro: "Middels ReportAnywhere kunnen we onze klanten een breder portfolio van inzicht, informatie en besparing bieden op een valk waar flexibiliteit van software meer structuur en betere inzet van middelen mogelijk maakt. Onze beide organisaties bieden duidelijk beide de zelfde kernpunten Inzicht, informatie en besparing ten goede van de eindgebruiker."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!