Wouter Hoeffnagel - 02 februari 2023

Zyxel Education Centre biedt gratis vaardigheidstraining

Zyxel Education Centre biedt gratis vaardigheidstraining image

Zyxel Networks, leverancier van netwerkoplossingen, introduceert het digitale leerplatform Zyxel Education. Het portaal is ontworpen om de netwerkkennis van partners en IT-beheerders te vergroten. Het biedt een breed portfolio aan certificeringsprogramma's en oplossingen voor kennisdeling en wordt onderhouden door instructeurs van Zyxel.

Zyxel biedt Sales & Solutions trainingen om partners en resellers een beter inzicht te geven in de markt en hen te helpen om netwerkoplossingen af te stemmen op de specifieke behoeften van hun klanten. De Sales & Solutions-training bestaat uit een combinatie van verkoop- en technisch onderwijs.

IT-beheerders

Voor startende netwerkbeheerders omvatten de Zyxel Foundation-cursussen de fundamenten van netwerken, beveiliging, switches, WiFi en Nebula. Door deze algemene netwerkoperaties te bestuderen, kunnen degenen die de Foundation-training afronden een breed scala aan apparatuur in de netwerkindustrie effectief beheren.

Het opleidingscentrum van Zyxel is ook de thuisbasis van het Zyxel-certificeringsprogramma, waar IT-beheerders hun expertise in het omgaan met en onderhouden van netwerken met de bedrijfsoplossingen van Zyxel kunnen opbouwen en valideren. Na afronding kunnen zij zich kwalificeren voor de Zyxel Certified Sales Associate, Zyxel Certified Network Associate of zelfs de Zyxel Certified Network Engineer-programma's, waarmee ze hun expertise op hun vakgebied kunnen aantonen.

Actuel cursusaanbod

De beschikbare cursussen worden elk half jaar geactualiseerd, zodat er voortdurend nieuw lesmateriaal beschikbaar is. Meer dan 60% van deze cursussen is gratis. De cursussen en certificeringsprogramma's zijn beschikbaar in het Engels.

Peter van der Putten (foto), Head of Channel bij Zyxel Benelux: "Bij Zyxel zijn we er altijd op uit om voorop te lopen bij innovatie binnen de branche, zodat we voldoen aan de veranderende behoeften van de eindgebruiker. Daarom is het onze verantwoordelijkheid om onze partners te ondersteunen en hen te informeren over de nieuwste netwerktrends en producten. Het Zyxel Education Centre dient als een uniek informatiecentrum, waar partners en IT-beheerders hun kennis en begrip van het netwerklandschap en de beschikbare producten kunnen ontwikkelen."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!