Wouter Hoeffnagel - 03 februari 2023

NTT breidt Managed Campus Networks uit met Palo Alto Networks Prisma SASE

NTT breidt Managed Campus Networks uit met Palo Alto Networks Prisma SASE image

IT-leverancier NTT voegt Palo Alto Networks Prisma SASE toe aan haar Managed Campus Networks portfolio. Het gaat om een beheerde Secure Access Service Edge (SASE) oplossing die SD-WAN, cloudgebaseerde beveiliging, automatisering- en rapportagemogelijkheden omvat.

Door de integratie van netwerk en SD-WAN functionaliteit met cloudgebaseerde beveiliging kunnen klanten van NTT de toegang van gebruikers tot applicaties en vertrouwelijke gegevens te beveiligen, zonder hierbij afbreuk te doen aan de prestaties en gebruikerservaring. De AIOps- en automatiseringsmogelijkheden van het platform helpen ook de operationele efficiëntie en beveiligingsprestaties te verbeteren.

Volledige beheerde oplossing

NTT Managed Campus Networks met Prisma SASE maakt besparingen mogelijk voor gebruikers door een vermindering van het aantal leveranciers, tools en technologiestacks dat nodig is om het bedrijf te ondersteunen. De oplossing is een schaalbaar model met entry points afgestemd op de koers en behoeften van de organisatie. Met de volledig beheerde oplossing besparen ondernemingen ook op schaarse IT-middelen en verminderen zij de complexiteit van het beheer van een wereldwijd netwerk en beveiligingsinfrastructuur.

"We zijn verheugd om met Palo Alto Networks samen te werken bij het aanbieden van deze end-to-end managed SASE-oplossing, die klanten helpt om met de uitdagingen van de operationele omgeving van hedendaagse ondernemingen om te gaan", zegt Sunil Kishore, Senior EVP Managed Network and Collaboration Services Division bij NTT Ltd. "De omvang van onze gecombineerde technische middelen en servicemogelijkheden, in combinatie met NTT's wereldwijde aanwezigheid, stelt ons in staat oplossingen te ontwerpen, te bieden en te beheren voor de meest complexe eisen van een bedrijf."

Hoogste beveiligingsnormen

"De service van NTT, de support en de hoeveelheid SLA's van wereldklasse vormen een sterke managed service basis voor onze single vendor SASE-oplossing.", vult Anand Oswal, Senior Vice President, Network Security Products & R&D, Palo Alto Networks aan."

Met NTT Managed Campus Networks met Palo Alto Network Prisma SASE willen de partijen een integrale rol spelen bij het beveiligen van projecten op het gebied van digitale transformatie via verbeterde operationele efficiëntie en wendbaarheid, en effectief beheer van cloudomgevingen. Via een zero-trust oplossing beschermen de partijen personeel dat verspreid.

"Conventionele beveiligingsperimeters voldoen niet aan de behoeften van de hedendaagse gedistribueerde netwerken," stelt Brian Washburn, Research Director, Service Provider Enterprise & Wholesale bij Omdia. "Het SASE-framework combineert SD-WAN met cloudgebaseerde beveiliging om sites, clouds, datacenters en externe werknemers te beschermen. Met NTT Managed Campus Networks service in combinatie met Palo Alto Networks Prisma SASE kunnen ondernemingen via een flexibel cloudmodel hun bedrijfsvoering verbeteren en gaten in hun netwerk of beveiliging dichten.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!