Floris Hulshoff Pol - 03 februari 2023

Winnaars Juniper Networks Partner van het jaar 2022 zijn bekend

Winnaars Juniper Networks Partner van het jaar 2022 zijn bekend image

Juniper Networks, speler in veilige, AI-gestuurde netwerken, heeft de prijswinnaars bekendgemaakt voor de Juniper Partner of the Year 2022. Ga voor meer informatie over de winnaars van de Juniper Partner of the Year-prijs 2022 naar de winnaars site.

De jaarlijkse prijzen belonen de beste kanaalpartners van Juniper in verschillende oplossingen, markten en regio's over de hele wereld. Categorieën omvatten Enterprise, Service Provider, Cloud Managed Services, Commercial, Alliances, Distribution, Federal VAR en SI, Services, National, Theatre Overall, Rising Star, AI-Driven Enterprise, Cloud-ready Data Center en Connected Security.

Winnaars worden beoordeeld op alle gebieden van hun bedrijf en gekozen op basis van hun eerdere resultaten in 2022. De gunningscriteria omvatten het vermogen van een partner om innovatieve bedrijfsoplossingen te stimuleren, uitzonderlijke aandacht voor de klantervaring en het behalen van hun financiële doelstellingen. Partners kunnen in meerdere categorieën winnen.

Gordon Mackintosh, Group Vice President of Global Channel & Virtual Sales van Juniper, deelde dit: " Deze partners hebben blijk gegeven van hun toewijding aan Juniper terwijl ze superieure resultaten hebben geleverd, waardoor ze Juniper Partner of the Year zijn geworden." Mackintosh vervolgde: “ Door partners geïnitieerde dealregistratie blijft elk jaar groeien, zelfs in de afgelopen twee jaar, toen problemen met de toeleveringsketen een impact hadden op de hele branche. Deze buitengewone groep partners is standvastig en transformerend geweest in onze groei en Juniper is hen veel dank verschuldigd voor hun bijdragen. Felicitaties aan onze 2022 Partner of the Year-winnaars, en ik kijk ernaar uit om uw uitstekende prestaties te vieren op de Partner Executive Summit in Madrid.”

Dit jaar zijn er wereldwijd ruim veertig partners die de titel Juniper Partner of the Year hebben gekregen. Een volledige lijst van de winnaars is te vinden op de awardsite. Juniper zal hun partners eren tijdens de Juniper Executive Partner Summit 2023 in Madrid, Spanje, later deze maand, waar bijna 500 aanwezigen worden verwacht.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!