Wouter Hoeffnagel - 09 februari 2023

NetApp Advance helpt complexe vernieuwingscycli te vermijden

NetApp Advance helpt complexe vernieuwingscycli te vermijden image

NetApp introduceert NetApp Advance. Dit nieuwe portfolio van storageprogramma's en -garanties ondersteunt klanten met het kosteneffectief en toekomstbestendig maken van on-premise omgevingen, aldus NetApp.
 
NetApp Advance ontwikkelt de storage-levenscyclus, waardoor organisaties de mogelijkheid complexe, dure en tijdrovende vernieuwingscycli kunnen vermijden door continue, niet-disruptieve upgrades van hardware. Daarnaast zorgt Netapp Advance met nieuwe garanties voor efficiënte, veilige en duurzame storage.
 
Het portfolio vereenvoudigt storage-eigendom en beheer, waarmee NetApp Advance complexe, tijdrovende en kostbare upgradecycli voorkomt terwijl organisaties profiteren van technologische innovaties. Organisaties kunnen on-premise of cloud storage-opties kiezen om omgevingen toekomstbestendig te maken en niet-disruptief te schalen als ze groeien. Advance biedt ook best practices en mogelijkheden voor duurzaamheid en efficiëntie die de energie-efficiëntie en operationele prestaties voortdurend verbeteren om de CO2-voetafdruk te verminderen.
 
"NetApp Advance brengt gemoedsrust voor toekomstgerichte organisaties die behoefte hebben aan storageoplossingen die zich kunnen aanpassen en schalen als hun bedrijf verandert en groeit", zegt Joost van Drenth (foto), Senior Manager Solution Specialists bij NetApp. "Met NetApp Advance bieden we klanten het vertrouwen dat hun huidige storage-investering de flexibiliteit biedt om in de toekomst aan hun eisen voor hybride cloud te voldoen."

Als onderdeel van NetApp Advance biedt het nieuwe NetApp Storage Lifecycle Programma's:

  • Elke drie, vier of vijf jaar zonder extra kosten niet-disruptieve upgrades naar de nieuwste storagecontrollers.
  • Optie om controllers te upgraden voor slechts marginale kosten voorafgaand aan de driejaarlijkse verlenging.
  • Optionele capaciteitsvernieuwing waardoor klanten schijven met een lagere capaciteit kunnen vervangen als onderdeel van een opslagvernieuwing. Dit voorkomt dat klanten twee keer dezelfde capaciteit hoeven aan te schaffen en maakt efficiëntere en duurzamere datacenter footprint mogelijk.
  • Op afstand beheerde software-updates, inclusief niet-disruptieve ONTAP-software-upgrades met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.
  • Ondersteunende diensten op het hoogste niveau, met Active IQ en Cloud Insights die full-stack zichtbaarheid en AIOps mogelijk maken om de observatie van de infrastructuur buiten de storagelaag te stroomlijnen in één enkele interface. Problemen worden snel opgespoord en de probleemoplossing is vereenvoudigd. Terwijl ONTAP Essentials gedetailleerde overzichten biedt van ONTAP-overzichten, workloads en gegevensbescherming.

NetApp Cloud Advantage Program

Daarnaast introduceert het NetApp Storage Lifecycle Program het NetApp Cloud Advantage Program. Hiermee kunnen organisaties controllers inruilen voor volledig tegoed voor hun keuze uit NetApp-cloudoplossingen, zodat ze naar de cloud kunnen opschalen om zo te voldoen aan veranderende bedrijfseisen. Het biedt nieuwe garanties voor organisaties die behoefte hebben aan flexibele en efficiënte storageverbruiksopties en -modellen.
 
De 4:1 SAN Storage Efficiency Guarantee van NetApp betekent dat als de efficiëntiedoelstellingen voor workloads niet worden gehaald, NetApp dit zonder kosten voor de klant herstelt. Het is beschikbaar voor alle AFF all-flash systemen.

Nieuwe SLA voor NetApp Keystone-klanten

NetApp introduceert ook een nieuwe SLA voor duurzaamheid voor NetApp Keystone-klanten. Keystone wordt standaard geleverd met 99,999 procent databeschikbaarheid. Keystone biedt voortaan een standaard Watts/TB bieden voor elk SLA-gebaseerd prestatieniveau, met servicecredits beschikbaar als die doelen niet worden gehaald. Deze nieuwe SLA is in het eerste kalenderkwartaal van 2023 beschikbaar, met specifieke voorwaarden.
 
Met NetApp BlueXP krijgen klanten binnenkort toegang tot een nieuw duurzaamheidsdashboard dat voor het eerst beschikbaar is in het eerste kwartaal van NetApps fiscale jaar 2024. Dit dashboard biedt een holistische kijk op de IT-omgeving van een organisatie met gegevens die het stroom-, energie- en warmteverbruik meten waarvan de resultaten te zien zijn op een duurzaamheidsscorekaart. Door het bieden van bruikbare inzichten met behulp van AIOps kunnen organisaties hun algemene score verbeteren en hun storage CO2 voetafdruk verminderen. NetApp BlueXP helpt zo bij het bewaken en realiseren van IT-duurzaamheidsdoelstellingen.

NetApp Advance is per direct verkrijgbaar. NetApp kondigt ook de introductie van de nieuwe reeks van all-capacity flash storageopties NetApp AFF C-Series en NetApp AFF A150, een nieuw instapmodel storage systeem in de AFF A-Series van all-flash systemen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!