Floris Hulshoff Pol - 14 februari 2023

codecentric Nederland gaat verder onder the/experts

codecentric Nederland gaat verder onder the/experts image

codecentric Nederland wijzigt haar naam naar the/experts. De naamswijziging sluit aan op de bedrijfstransformatie van deze IT-dienstverlener. Bij codecentric stond met name coderen en development centraal, maar inmiddels is het portfolio veel breder dan dat. the/experts is een IT-boutique, die zich richt op het leveren van kwalitatief hoge softwareoplossingen.

Per september 2022 heeft de Nederlandse organisatie zich afgesplitst van haar Duitse zuster. codecentric AG had nog een kleine participatie in codecentric Nederland. Duitsland kiest voor focus op lokale groei in Duitsland. Oprichters Robbert Veraart en Joost van der Pols zijn gezamenlijk eigenaar van het hernieuwde bedrijf the/experts, met Edward van de Pas als Managing Director. the/experts werkt nog steeds nauw samen met codecentric Duitsland op het gebied van kennisdeling, expertise en innovatieve projecten.

Innovatietijd staat centraal
De dienstverlening van the/experts reikt van software craftsmanship en cloud native softwarerealisaties tot performance, analytics en security. In het bedrijfsmodel heeft the/experts ingebouwd dat er tijd is voor persoonlijke- en bedrijfsgroei, om met innovatieve ontwikkelingen bezig te zijn, continuïteit te creëren en altijd maximale waarde te leveren.

Robbert Veraart, owner van the/experts, zegt hierover: “We vinden het belangrijk dat onze experts altijd klaar staan voor onze klanten; ook als zij ad hoc innovatievragen hebben, zorgen we altijd dat de juiste professional direct voor hen aan de slag kan. Bovendien zijn we continu bezig om onszelf te verbeteren en te verrijken met nieuwe kennis. Onze mensen hebben écht een passie voor hun vak en een drive om waarde te leveren. Daar past de naam the/experts perfect bij. We vinden het belangrijk om altijd snel, kwalitatief hoog en maximaal resultaat te leveren.”

Experts in Griekenland
the/experts heeft in 2023 een entiteit in Griekeland opgestart. Het team dat hier aan de slag gaat, fungeert als een verlengde van het team van ruim dertig professionals in Nederland.

Joost van der Pols, owner van the/experts: “We zijn enorm trots op onze uitbreiding naar Griekenland; het is een belangrijke stap in het blijven waarborgen van onze continuïteit en het leveren van expertise. In Griekenland is enorm veel IT-talent te vinden. De schaarste op de arbeidsmarkt met betrekking tot IT-professionals is bovendien een factor 10 minder dan in Nederland. Onze professionals in Griekenland en Nederland vormen één team. We delen dezelfde kernwaarden, waaronder knowledge leadership, knowledge sharing en continuous improvement. En we delen het klantenbestand. Het team in Griekenland en Nederland is groeiende. Natuurlijk blijven we zowel in Nederland als in Griekenland de IT-boutique die iedereen al ruim 12 jaar kent.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!