Floris Hulshoff Pol - 15 februari 2023

IBM Power toepassingen zijn uitgebreid voor klanten en partners

IBM Power toepassingen zijn uitgebreid voor klanten en partners image

IBM heeft een reeks updates van zijn Power server product suite aangekondigd voor zijn klanten en partners. Het gaat onder andere om nieuwe container toepassingen en integraties met externe leveranciers. Zo komt er een 24-core dual-chipmodule op IBM Power S1014 voor kleine en middelgrote klanten die core-workloads uitvoeren op Oracle Database Standard Edition 2 (SE2). De modules werken ook met andere toepassingen zoals IBM Db2.

Een recent onderzoek onder CIO's, CTO's, IT-directeuren, IT-beheerders en ontwikkelaars van IBM Power- klanten belicht dat hun belangrijkste bedrijfsstrategieën draaien om het in realtime verbeteren van bedrijfsprocessen - het gebruik van technologie op meer innovatieve manieren om een concurrentievoordeel te behalen en betere hun gegevens beveiligen. Andere belangrijke doelstellingen zijn het waarborgen van superieure totale eigendomskosten, het verbeteren van de prestaties van hun systemen, het verhogen van de automatisering voor meer productiviteit en het verbeteren van de energie-efficiëntie van datacenters.

IBM Power is ontworpen voor bedrijfskritische workloads die superieure beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties vereise, aldus IBM. "Voortbouwend op een sterk jaar gevoed door Power10-innovatie, verdubbelen we onze inzet om bedrijven te helpen moderniseren met deze krachtige motor in 2023. We zullen dit het hele jaar door op een flexibele manier doen door snelheid en innovatie te ontsluiten met wrijvingsloze hybride cloudervaringen die worden geleverd in nieuwe en verbeterde flexibele verbruiksmodellen, waardoor de risico's voor de veerkracht van bedrijven worden beperkt met cloudcontroles en gegevensbescherming die zijn geoptimaliseerd voor de meest gereguleerde sectoren, en kosten worden bespaard met steeds energiezuinigere systemen."

Lees alle details over de IBM Power vernieuwingen hier.

 

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!