Witold Kepinski - 24 februari 2023

C-Facts en Ingram Micro werken samen rond Cloud Cost Management

C-Facts en Ingram Micro werken samen rond Cloud Cost Management image

C-Facts en Ingram Micro hebben een vijfjarige overeenkomst getekend, waardoor C-Facts Cloud Cost Management-diensten wereldwijd beschikbaar zijn voor alle Ingram Micro Cloud Partners en hun klanten.

C-Facts biedt één overzicht voor cloudgebruik en -kosten voor alle Ingram Micro Cloud Partners. Bovendien kan de partner al zijn klanten voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard. Vooral zakelijke klanten hebben te maken met de complexiteit rond de proliferatie van het gebruik van de openbare cloud door hun organisaties met een gebrek aan inzicht in de cloudkosten.

C-Facts Cloud Cost Management geeft zakelijke inzichten en automatiseert doorbelasting naar specifieke landen, afdelingen, projecten, applicaties en andere kostenplaatsen. Met de C-Facts-dashboards die relevante inzichten bieden, kunnen CFO's hun clouduitgaven beheersen, het cloudgebruik optimaliseren en de kosten enorm verlagen.

Ingram Micro is een van 's werelds grootste clouddistributeurs en ziet een groeiende behoefte aan geautomatiseerd cloudkostenbeheer bij haar partners en klanten. Door C-Facts Cloud Cost Management beschikbaar te stellen aan haar partners, stelt Ingram Micro Cloud hen in staat om hun toegevoegde waarde voor de eindklanten te vergroten.

Deze strategische samenwerking creëert wederzijdse voordelen voor beide organisaties. Ingram Micro helpt C-Facts zijn internationale verkoop te stimuleren, en Ingram Micro Cloud kan waardevolle diensten leveren aan zijn partners en hun klanten met weinig handelingen. Naast cloudgebruik en kostenrapportage heeft C-Facts een cloudoptimalisatiemodule aangekondigd die in 2023 beschikbaar zal zijn voor Ingram Micro Partners.

C-Facts is gespecialiseerd in het automatiseren van het verzamelen en aggregeren van openbare cloudgegevens. Cloud Service Providers waarderen de eenvoudige implementatie van C-Facts. Onboarding naar C-Facts-services is volledig geautomatiseerd en duurt ongeveer 20 minuten. Martijn van Zoeren (foto), CEO van C-Facts: "Mijn team heeft zijn wortels in de Cloud en managed services business. We spreken dezelfde taal als de Ingram Micro Cloud Partners, dus we zijn zeer goed gepositioneerd om de Managed Service Providers te helpen bij het optimaliseren van hun diensten aan de eindklanten. Dat deel van ons werk vind ik geweldig!"

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!