Floris Hulshoff Pol - 27 februari 2023

Salt Security Essential Partner Certification programma is uitgebreid

Salt Security, het toonaangevende API-beveiligingsbedrijf, kondigt aan dat het zijn Essential Partner Certification programma heeft uitgebreid. Partners krijgen hierdoor een beter support en training, waardoor zij een betere klantervaring kunnen bieden. Daarnaast heeft Salt Security nieuwe regionale partners toegevoegd in Afrika, het Midden-Oosten, Italië en Latijns-Amerika.

Essential Partner Certification Program

Technische training is altijd een fundamenteel onderdeel geweest van het Salt Essential Partner Program. Het Essential Partner Certification Program omvat zowel online sales als technische training. Het programma versterkt de garantie van Salt om te leveren op het hoogste niveau aan zijn wereldwijde partners. Het programma komt de partner community ten goede door educatie te ondersteunen en belangrijke technische- en sales vaardigheden op te bouwen.

Het Salt Essential partner programma omvat twee niveaus: Authorized en Professional Partner. Beide niveaus hebben toegang tot een uitgebreide library met API-security resources die ondersteunen bij sales en gezamenlijke marketinginspanningen. Daarnaast biedt de library diepgaande technische training over de belangrijkste API-security kwetsbaarheden en het Salt Security API Protection Platform.

Toename wereldwijde partners

API's vormen een belangrijk doelwit in de huidige applicatieomgevingen en Salt partners helpen klanten om deze risico’s aanzienlijk te verkleinen. De afgelopen 12 maanden heeft Salt Security zijn partnerprogramma op veel vlakken uitgebreid, vanwege de toenemende behoefte en vraag naar API security.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

150% toename in wereldwijde partners;
De door partners geïnitieerde sales pijplijn is met 94% toegenomen;
Meer dan 400% aanmeldingen voor deals;
Uitbreidingen naar Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Latijns-Amerika.

"We hebben de afgelopen 12 maanden een enorme vooruitgang geboekt met ons EMEA-partnerprogramma. Deze groei weerspiegeld de sterke relaties die we hebben met bekende channel partners, zoals Exclusive Networks en SoftwareONE, " aldus Sunil Dutt, Director Channel Sales, EMEA & APAC bij Salt Security. "Dankzij de uitbreiding van ons programma kunnen partners hun klanten een nog betere service bieden met de meest volwassen API-security oplossing op de markt."

“Als een channel-first bedrijf plaatsen wij onze partners in de voorhoede bij alles wat we doen. Ons belangrijkste doel is om onze channel partners in staat te stellen succesvol te zijn. Wij winnen wanneer onze partners winnen,” aldus Michael Nicosia, mede-oprichter en COO, Salt Security. "Deze aankondiging versterkt onze inzet en de groeiende vraag en behoefte van onze API-security oplossing.”

"Door samen te werken met Salt kan Computacenter onze klanten één van de meest geavanceerde API-oplossingen op de markt bieden,” aldus Colin Williams, business line CTO bij Computacenter. "Dankzij het gebruik van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) voor API-gedragsanalyse, levert het Salt-platform rijke inzichten om proactief groeiende API-dreigingen te detecteren en te blokkeren, die bestaande traditionele security benaderingen uitdagen."

"Vooraanstaande analisten zeggen dat API dreigingen gespecialiseerde oplossingen nodig hebben om effectief te zijn,” aldus Denis Ferrand-Ajchenbaum, VP global ecosystems & alliances bij Exclusive Networks. “API's zijn niet alleen een essentieel onderdeel van de digitale evolutie van elke organisatie, maar ook een potentiële achterdeur voor cyberaanvallen. Veel organisaties hebben een vooruitstrevende API-first-strategie, maar beginnen nu te worstelen met de security implicaties van een dergelijke aanpak. Salt Security sluit daarom naadloos aan bij de rest van ons portfolio.”

Het Salt Security API Protection Platform stelt bedrijven in staat om risico's en kwetsbaarheden in API's te identificeren voordat ze worden uitgebuit door aanvallers, waaronder die vermeld in de OWASP API Top 10. Het platform beschermt API's gedurende hun volledige levenscyclus door gebruikers op cloudschaal en beproefde ML/AI zichtbaarheid, controle en de context te geven die ze nodig hebben. Op deze manier kunnen ze de meest waardevolle data beschermen en op tijd actie ondernemen.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SLTN Vierkant
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!