Floris Hulshoff Pol - 01 maart 2023

SoftwareOne is sponsor van FinOps Foundation Community Day in Amsterdam

SoftwareOne is sponsor van FinOps Foundation Community Day in Amsterdam image

200 FinOps Practitioners uit heel Europa komen op 21 maart op de FinOps Community Day samen in Amsterdam. SoftwareOne is sponsor van FinOps Foundation Community Day.

Gedurende diverse interactieve sessies en keynotes, wordt onder andere een eerste blik geworpen op de European slide of State of FinOps 2023 en regionale benchmark data. Het belooft een leerzame dag te worden met veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en best practices te bespreken.

Cloud-omgeving gestructureerd en efficiënt beheren

"Het belang van een end-to-end cloud financial management beleid valt niet te onderschatten,” aldus Daniel Perrier, BDE Director Software & Cloud Services bij SoftwareOne. “Met het invoeren van een FinOps strategie helpen wij organisaties om hun hun cloud-omgeving gestructureerd en efficiënt te beheren en optimaliseren. Dat er door de FinOps Foundation in Nederland een evenement wordt georganiseerd over dit onderwerp op een ongedwongen manier van gedachten te wisselen, is een enorme buitenkans.”
 
Als Premier Member van de FinOps Foundation en sponsor van het event, is SoftwareOne uiteraard met enkele specialisten aanwezig. Meer informatie over de FinOps Community Day Europe in Amsterdam is hier beschikbaar.

VMware BW  02-10-2023 tm 16-10-2023 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!