Wouter Hoeffnagel - 08 maart 2023

Solvinity moderniseert IT-omgeving van Kansspelautoriteit

Solvinity moderniseert IT-omgeving van Kansspelautoriteit image

Na een Europese aanbesteding kiest de Kansspelautoriteit voor Solvinity voor de modernisatie van zijn IT-omgeving. Solvinity levert private cloud infrastructuurdiensten en verzorgt applicatiehosting, beveiligingsdiensten en data- en werkplekbeheer.

Solvinity biedt een schaalbare en flexibele oplossing die voldoet aan de eisen die de Kansspelautoriteit stelt op het gebied van informatiebeveiliging. Onderdeel is onder meer het regelmatig uitvoeren van pentests op de IT-omgeving. Dit wordt verzorgd door Securify, het bedrijf waar Solvinity sinds 2021 een meerderheidsbelang in bezit.

Onboarding van nieuwe werkomgeving begeleiden

Om de werknemers te ondersteunen bij de adoptie van de nieuwe werkomgeving wordt samengewerkt met partner CompuSmart. Zij begeleiden onder regie van Solvinity de onboarding van de werkplekdienst.

“We zijn erg trots op het winnen van de aanbesteding en het vertrouwen van de Kansspelautoriteit in onze dienstverlening. Solvinity begrijpt heel goed wat organisaties met hoge beveiligingseisen nodig hebben rondom security en compliance in de cloud en we zijn daarom extra verheugd om onze werkzaamheden voor de Kansspelautoriteit te kunnen starten. We hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking”, zegt Hans van den Broek, CEO van Solvinity.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!